Резюме від 27 травня 2024 PRO

Валентина

Спеціаліст із тендерів (БПЛА), 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з тендерних продажів (B2B автохімія)

з 09.2021 по 11.2023 (2 роки 2 місяці)
ТОВ Хаммер маркет, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Діяльність компанії – оптова та роздрібна торгівля автомобільними мастилами, технічними рідинами, фарбами та інше. Робота в системі Prozoro. Пошук відповідних тендерів, підготовка документації та участь у тендерах на платформах Smart Tender, Астарта-Київ (АPS), АТБ, Портал тендерних торгів ГК "Глобино" Портал тендерних закупівель UMG, VITAGRO. Нацполіція, Нацгвардія…
Повний цикл роботи від пошуку тендерів до підписання договорів купівлі-продажу, відвантаження товару.

Фахівець з тендерних закупівель (продажі)

з 09.2019 по 09.2021 (2 роки)
ТОВ "ВМ Строй", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Робота в системі Prozoro.Пошук відповідних тендерів, підготовка та участь у тендерах повний цикл. Скарги в АМКУ - підготовка, подача, участь. Робота з Замовниками.
Розробка тендерної документації для замовника. Школи, дитячі садочки, лікарні, військові частини.

Фахівець з тендерних закупівель (продажі)

з 12.2018 по 12.2019 (1 рік)
ТОВ "СЕА Електронікс Україна", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота в системі Prozoro. Пошук відповідних державних і комерційних тендерних пропозицій підготовка документації та участь у тендерах на тендерних майданчиках. Повний цикл роботи, від пошуку тендерів до підписання договору купівлі-продажу.Більше 100 успішно завершених аукціонів у 2017 році, різні види товарів та послуг.Підписані договори з такими компаніями: Укроборонпром", "Київміськсвітло", Нацполіція, "Укрзалізниці",Київметрополітен», «Морскі порти України», «ДСП Чорнобильська АЕС», військові частини, тощо.

Заступник директора - Фахівець з публічних закупівель

з 12.2014 по 12.2016 (2 роки)
ТОВ "ТЕС.ЛА", Київ (IT)

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування
Оптова та роздрібна торгівля телекомунікаційним обладнанням з Китаю. Допомога директору у вирішенні всіх адміністративних питань. Ведення тендерної документації, участь в електронних торгах на тендерних майданчиках. Контроль юридичних, логістичних та інших питань у відносинах з клієнтами, партнерами. Підбір персоналу. Контроль роботи філій Організація документообігу компаній. На даний момент компанія «TES.LA» продана і закрита.

Помічник генерального директора з адміністративної діяльності

з 02.2011 по 08.2014 (3 роки 6 місяців)
ТОВ «ОЙЛ СТАНДАРТ», Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Компанія "Ойл Стандарт", одна з дистриб'юторських компаній на ринку мастил та автозапчастини в місті Києві та Київській області, Черкасах та Полтаві. Мої обов'язки: Допомога генеральному директору у вирішенні всіх адміністративних та особистих питань. Урегулювання юридичних, договірних, комерційних питань з клієнтами, партнерами і перевізниками. Допомога в підготовці та поданні позовів до суду, контроль за ходом судових процесів, участь у судових процесах сесіях, отримання Рішень. Робота з виконавчими службами.Підготовка та подача тендерної документації. Відкриття філій у Житомирі та Чернівцях; Організація зустрічей, ділових переговорів. Організація документообігу компаній; Пошук і підбір персоналу. Проведення інтерв'ю з кандидатами; прийом та адаптація працівників, розстановка, переведення, звільнення... Забезпечення життєдіяльності офісних і складських приміщень; Проведення інвентаризації матеріальних цінностей підприємства; Організація відпочинку святкових заходів, екскурсій (бронювання авіа та залізничних квитків, готелів, автобусів).

Менеджер з адміністративної діяльності

з 03.2010 по 03.2011 (1 рік)
Компанія «ДС Електронікс», Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Компанія виробник системи тепла підлога і терморегуляторів для них.Мої зобов'язання:Контроль оптового продажу даної продукції через мережу гіпермаркетів «Епіцентр» та «НоваЛінія» по Києву та київській області;Прийом замовлень від гіпермаркетів, їх реєстрація, відправка на виробництво для складання;Підготовка супровідних документів що до відвантаження товару;контроль доставки замовлень на склади торгових центрів;Контроль оплати за реалізований товар;Складання місячних звітів з продажу;Вирішення адміністративно-господарських питань;Первинна бухгалтерія (рахунки, накладні, доручення, товарно-транспортнілисти) у програмі 1С виробництво;Контроль наявності договорів купівлі-продажу та оренди.

Помічник керівника/Прес-секретар

з 11.2006 по 03.2010 (3 роки 4 місяці)
Автоспортивна, громадська організація при Федерації автоспорту України «Епідемія Швидкості», Київ (ЗМІ, медіа)

Організація авто-мото спортивних заходів Українських команд.Анонсування спортивних заходів, акредитація журналістів;Підготовка та проведення спортивних акції «Україна авто-мото спортивна», що пройшла 15 квітня 2007 року, у 52-х містах України;Організація прес-конференцій в УНІАН для автогонщиків Андрія Круглика, ЮріяПротасова, Олександра Салюка.Організація засідань ралійних та кільцевих комітетів Федерації Автоспорту України.Підготовка фото та відео матеріалів для річних звітно-виборних автоспортивнихКонференцій. Контроль, підписання договорів щодо співробітництва з друкованими, радіо, TV та інтернет виданнями. Моніторинг роботи ЗМІ.Організація роботи ЗМІ на автоспортивних змаганнях у таких містах як:Білгород Дністровський, Одеса, Кам'янець Подільський, Чернівці, Львів, Херсон, Маріуполь,Ялта, Київ, Рівне.Участь у висвітленні в on-line режимі "Ялта Ралі 2007, 2008, 2009".Розробка макетів дипломів, кубків, буклетів, календарів, футболок та іншої атрибутикидля уболівальників.Участь у підготовці та висвітленні шоу команди «Оптіма Лізинг», «Старт на Дакар 2008»планування робочого дня керівника організації. Організація ділових поїздок керівника.

Освіта

Вище професійне училище

Менеджмент та маркетинг в туризмі. За спеціальністю – агент з організації туризму, менеджер готельно-ресторанного бізнесу., Івано-Франківськ
Середня спеціальна, з 2000 по 2022 (22 роки)

Управління ресторанним або готельний комплексом.

Додаткова освіта та сертифікати

Курси, тренінги...Закупівлі під час військового стану(Київ) рік закінчення 2022 Проходження навчання у сфері публічних закупі

2010, 2013, 2015, 2017, 2022

Курс пілота та інженера FPV дрону для цивільних.

2024 р.

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь ПК Пользователь Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Работа с оргтехникой Opera Работа со сканером Работа с принтером Работа с ксероксом Google Chrome CRM Google ЛИГА:ЗАКОН 1С:Торговля и склад Подбор персонала PDF МойСклад

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: