Резюме від 21 травня 2024 PRO

Наталі

Дизайнер (графіка, фото), 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Дизайнер

з 11.2019 по 11.2022 (3 роки)
Приватна, Львів (Дизайн)

Після того як вийшла в декрет почала розробляти фотокниги, візитки і розробляю курс по фотошопу як для ретушерів так і для смм спеціалістів.

Ретушер

з 11.2017 по 11.2018 (1 рік)
Приватна, Львів (Дизайн)

Працювала у приватній фотостудії де робили студійні фото зазвичай на сток, моєю роботою було ретушувати та обробляти фото у програмі Фотошоп і лайтрум, описувати фото тегами та виставляти на фотобанки.

Дизайнер

з 10.2015 по 10.2016 (1 рік)
Фото Хата, Львів (Дизайн)

Працювала дизайнером, фотографом у фотохаті, обов’язки були обробляти фото, робити макети фотокниг, візитки, плакати, колажі, календарі і тд. Готувала макети до друку як фото так і поліграфічного( цифрового)

Освіта

ЛПК УАД

Графіка, дизайн
Середня спеціальна, з 2010 по 2014 (4 роки)

Знання і навички

Графічний дизайн Adobe Photoshop Поліграфічний дизайн Розробка дизайну логотипів

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Мене звати Наталя, мені 29 років, живу у Львові, тут і навчалась у Поліграфічному коледжі УАД на дизайнера друкованої продукції, під час навчання почала робити фотосесії і тим підзаробляти, після закінчення коледжу пішла на роботу у фото хату дизайнером, де розробляла макети фотокниг, візиток, плакатів і тд, готували до друку цифрового, пішла з роботи через рік з власного бажання бо хотіла розвивати свою справу, згодом пішла на роботу у приватну студію де оборобляла фото на стоках і завантажувала на фотобанки, все ж мала багато своїх замовлень і повністю поринула у свою роботу, після декрету розробила сторінку з фотокнигами і курсом по фотошопу для смм спеціалістів та ретушерів. Так як через ковід та війну не так багато замовлень, шукаю постійне місце роботи, де я зможу надалі реалізовуватись і створювати красиву та якісну поліграфічну продукцію.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: