Резюме від 31 травня 2024

Денис

Адвокат

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 01.2016 по 01.2024 (8 років)
ТОВ "Юридична консалтингова компанія "Дубинський та партнери", Дніпро (Юриспруденція)

Здійснюю юридичний супровід господарської діяльності підприємств та фізичних осіб - підприємців, зокрема ведення податкових справ (надання пояснень податковим органам для розблокування податкових накладних, оскарження рішень про відмову в реєстрації податкових накладних, виведення підприємств з переліку ризикових, оскарження податкових повідомлень-рішень, участь у податкових перевірках тощо), претензійно-позовна робота, стягнення заборгованості за укладеними договорами, договірна робота, реєстраційні дії в ЕДРПОУ. Також наявна практика ведення справ про відшкодування шкоди внаслідок ДТП, спадкових справ, судових справ стосовно нерухомого майна.
Юридичний супровід здійснюю на умовах віддаленої роботи з приїздом до Вас для отримання необхідних документів та вирішення необхідних питань. Відшкодовуємо в судовому порядку витрати на правову допомогу адвоката.
Свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльність від 29.10.2012 р. Адвокатська практика з 2012 року.

Освіта

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

Правознавство, Дніпро
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Знання і навички

Доброжелательность Составление процессуальных документов Знание процессуального права Пользователь ЕГРСР Знание гражданского законодательства Знание законодательства Украины Претензионно-исковая работа Представительство в судах Знание гос. реестров Заключение договоров Анализ компаний на YouControl

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: