Резюме від 15 травня 2024 Файл

Дмитро

Директор ресторану

Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

ЛИТВИН ДМИТРО МИКОЛАЙОВИЧ
04.03.1983 р.н.
м.Київ
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (моб.)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан: одружений

Посада: директор ресторану

Освіта:

2003-2008 – Київский національний університет внутрішніх справ, факультет права та підприємництва, отримав кваліфікацію «юриста».
1989-2000 - ЗОШ м. Києва № 273.

Досвід роботи:

Директор
З 1.04.2012 – 1.11.2023 відкриття ресторану, організація та контроль роботи
ФФ ТОВ « Релакс» Ресторан «Вернісаж», м. Фастів (ресторан-караоке)

Директор
З 1.04.2017 – 1.11.2020 відкриття ресторану, організація та контроль роботи
ІФ ТОВ «Релакс» Ресторан «Вернісаж», м.Ірпінь ( ресторан сімейного типу)

З 1.12.2018
ПФ ТОВ «Релакс» Бар «Діду», м.Київ (бар) відкриття закладу

З 1.09.2018
НФ ТОВ «Релакс» Ресторан «Веранда», м.Ніжин (ресторан) відкриття ресторану

1.08.2009 по 1.07.2012
ІФ ТОВ « Релакс» Кафе-Бар «Релакс», м.Ірпінь (Кафе-Бар) відновлення діяльності закладу, організація та контроль роботи

1.07.2010 по 1.12.2012
ТОВ «Корсар» Бар «Корсар», м.Ірпінь (Бар) відкриття, організація та контроль роботи

2005 - 2009 - ДП «Ельдорадо Лейже Компани». Профіль діятельності - Бар, казино. Адміністратор

2001 – 2005 - ДП «Ельдорадо Лейже Компани». Профіль діяльності - Бар, казино. Бармен.

Професійні навички:

Відкриття та організація роботи ресторану:
- контроль персонала
- підбір кадрів, проведение стажування
- закупівля товару
- работа з постачальниками
- облік товару (посуд, господарські товари)
- статистика продажу
- статистика цін
- облік касових операцій
- розвиток закладу
- звітність та рекомендації засновникам
- вивчення роботи конкурентів
- работа з клієнтами
- складання та оформлення меню
- контроль над дотриманням санітарних норм
- работа з контролюючими органами.

Додаткова інформація:

1. Знання комп’ютера: Word, Excel, Internet, R-kipper, StoreHouse
2. Наявність водійського посвідчення категорії В,С. Досвід водіння – 20 років. В наявності автомобіль.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: