Резюме від 16 квітня 2024 Файл

Андрій

Регіональний керівник, супервайзер, операційний директор (топменеджмент), керуючий ресторану

Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Андрій Калецький
Регіональний керівник
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») вул. Бориса Гмирі 4 Київ

Освіта Особисті дані
Неповна загальна середня освіта вер 2000 - лип 2006 Дата народження
ЗОШ I-III ступенів 11, Рівне 16 серпня 1993 р.

Неповна загальна середня освіта вер 2006 - лип 2010 Водійське посвідчення
Рівненський економіко-правовий ліцей, Рівне B,C

Повна загальна середня освіта вер 2008 - лип 2010 Громадянство
Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово- Українець
фізичною підготовкою, Острог
Сімейний стан
Молодший спеціаліст напрямку " вер 2010 - лип 2015 Одружений
Автомобілі та автомобільне
господарство" Відповідальний, надійний,
Національний університет водного господарства та цілеспрямований. Прагну
природокористування, Рівне постійного розвитку та
Ступені бакалавра та спеціаліста по даному напрямку. навчання. Вмію згуртувати
навколо себе колектив та
грамотно організувати
робочий процес, враховуючи
Зайнятість виробничі потреби. Маю
Регіональний керівник лист 2023 - Нинішній досвід на управлінській
Я люблю кебаб, Київ посаді більше 8 років.
У жовтні 2023 року пройшов співбесіду на посаду Регіонального Високий рівень
керівника, в листопаді приступив до виконання обов'язків. Займаю компетентності, що
посаду регіонального керівника по містах Київ, Черкаси, Полтава. За зумовлений бажанням
період роботи в компанії відкрили 5 закладів у м. Київ. Відповідаю за вчитись та розвиватись.
роботу закладів та регіональних менеджерів в Києві, Полтаві та Відкритий для впровадження
Черкасах. інновацій та нових ідей.

Директор піцерії трав 2022 - серп 2023
Domino's Pizza, Рівне Мова
В 2021 році пройшов стажування на посаду директора піцерії, на
конкурсній основі був відібраний на посаду. До моменту відкриття Українська
закладу в м. Рівне працював в компанії у м. Львів на посаді
заступника директора піцерії. Приймав участь у відкритті нової
піцерії у місті Львів. Безпосередньо готував заклад до відкриття у м. Англійська
Рівне. Займався набором та навчанням персоналу, пошуком та
налагодженням контактів з місцевими постачальниками, приймав
об'єкт у підрядників, приймав участь у розробці маркетингових
активностей. Протягом періоду роботи займався набором та Хобі
навчанням персоналу. Розвиток та мотивація персоналу : з штату
працівників відбирав та розвивав на посаду менеджер піцерії. Велотуризм
Забезпечував операційну діяльність піцерії, формував бюджет
Комп'ютерні ігри
закладу на місячній основі.

Начальник дільниці квіт 2013 - січ 2021
ПІІ "МакДональдз Юкрейн ЛТД", Рівне
В 2013 році був прийнятий на посаду "Член бригади ресторану"
В 2014 році був підвищений на посаду " Механік з обслуговування
виробничого обладнання"
В 2015 році був підвищений на посаду " Інструктор з навчання"
в 2015 році був підвищений на посаду " Начальник дільниці"

На даній посаді додатково проходив навчання:
Базовий курс управління зміною
Поглиблений курс управління зміною
Управління запасами
Набір персоналу
Навчання персоналу
Навчання з охорони праці
Навчання з пожежної безпеки
Навчання по роботі з балонами CO2 та холодильним
обладнанням
Формування графіку роботи працівників на виконавчих посадах
Основи P&L

Великий досвід у сфері обслуговування:
Комунікація з гостями
Реабілітація скарг
Вирішення конфліктних ситуацій
Створення гостинної атмосфери
Робота з персоналом :
Набір персоналу
Навчання та розвиток персоналу
Формування команди на основі поваги та довіри
Аналіз та оцінка робочих показників персоналу
Формування графіку роботи працівників згідно потреб
ресторану
Управління запасами:
Формування замовлення продукції згідно потреб ресторану
Аналіз девіації та мінімізація списань продукції
Підтримання оптимального стоку згідно потреб ресторану

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: