Резюме від 19 лютого 2024 Файл

Евгенія

Керівник виробництва

Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Дроздова Євгенія
Дата народження: 22.12.1980
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Досвід роботи
DO&CO Pastry GmbH,
Помічник шеф кухаря
(Відень, Австрія)
13.05.2022 - 16.10.2023

 Щоденне виробництво кондитерських виробів у повному асортименті випічки:
харчування авіакомпаній, десерти, торти, хлібобулочні вироби, індивідуальні
запити на бізнес рейси.
 Вивчення та впровадження нових кулінарних технік та навичок
 Співпраця з іншими шеф-кухарями та персоналом для впровадження нових
позицій меню та рецептів
 Контроль якості та гігієни під час обробки, ведення обліку НАССР
 Підтримання чистоти та санітарії робочої зони, включаючи дотримання
належних процедур безпеки харчових продуктів та санітарії
 Контроль ротації запасів продукції (терміни придатності, FEFO/FIFO)
 Участь у зовнішніх заходах, презентація та подача кондитерських виробів

Голова житлового садового товариства
12.2019 – 04.2022

 Проведення зборів з членами правління
 Взаємодія з енергокомпаніями
 Укладання договорів з організаціями та підрядниками
 Проведення прийомів мешканців СТ
 Інформування про нововведення та зміни в СТ
 Контроль санітарних та технічних заходів
 Контроль та робота з боржниками (мешканцями СТ)
 Прорахування основних та поточних витрат
 Закупівля матеріальних та технічних ресурсів
 Що місячна фінансова звітність

Директор ресторану «Star Burger» ТОВ Уарест
11.2017 – 07.2019

 Контроль виконання касової дисципліни
 Робота з первинною документацією
 Складання заявок для постачальника та контроль їх виконання
 Пошук та підбір персоналу, проведення співбесід, адоптація
 Ведення кадрового діловодства
 Складання графіків роботи персоналу, табелювання
 Організація і контроль структурних підрозділів
 Проведення інвентаризацій та їх аналіз
 Контроль виконання санітарних норм
 Ведення звітності, аналіз роботи
 Залагодження конфліктних ситуацій
 Ділове листування з гостями ресторану ,офісом
 Розгляд скарг та пропозицій, зворотній зв’язок
Керуючий виробництвом ТОВ «МИСЛИВЕЦЬ ІНК».
02.2013 – 12.2014

 Організація роботи підприємства з нуля
 Оформлення дозволів, ліцензій, договорів для почату
 Закупівля необхідного обладнання та інвентарю для робот
 Аналіз та підбір постачальників, укладання договорів
 Робота з державними структурами
 Бюджетування, управління бюджетним проектом, звітність
 Ведення ділових переговорів, продаж В2В
 Організація та контроль закупівель, зберігання продуктів
 Пошук та підбір персона
 Розробка стандартів та інструкцій для персоналу
 Управління між особистими конфліктами та мотивація
 Контроль якості роботи персоналу
 Аналіз результативності роботи персоналу
 Контроль за дотриманням санітарних норм
 Контроль роботи за технологічними картами
 Проведення інвентаризацій та їх аналіз
 Аналіз реалізованого продукту та його якість

Менеджер з нових проектів ТОВ «МИСЛИВЕЦЬ ІНК».
04.2011 – 01.2013

 Моніторинг нових ідей в ресторанному бізнесі
 Вивчення попиту споживача в ресторанах
 Аналіз ринку та конкурентів (ціноутворення, цільова аудиторія)
 Розробка меню під проект закладу
 Робота з дизайнерами
 Робота з проектним відділом

Додаткова інформація
 Наявність водійських прав категорії «В»
 На рівні користувача (офіс, Інтернет, 1С-7,1С-8, Діловод)
 Знання іноземних мов: англійська початкова

Особисті якості

 Відповідальна, цілеспрямована, стратегічний склад розуму,
швидко навчаюсь

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: