Евгенія
Керівник виробництва
- Вік:
- 43 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10388071
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Дата народження: 22.12.1980
Телефон: [
Електронна пошта: [
DO&CO Pastry GmbH,
Помічник шеф кухаря
(Відень, Австрія)
13.05.2022 - 16.10.2023
Щоденне виробництво кондитерських виробів у повному асортименті випічки:
харчування авіакомпаній, десерти, торти, хлібобулочні вироби, індивідуальні
запити на бізнес рейси.
Вивчення та впровадження нових кулінарних технік та навичок
Співпраця з іншими шеф-кухарями та персоналом для впровадження нових
позицій меню та рецептів
Контроль якості та гігієни під час обробки, ведення обліку НАССР
Підтримання чистоти та санітарії робочої зони, включаючи дотримання
належних процедур безпеки харчових продуктів та санітарії
Контроль ротації запасів продукції (терміни придатності, FEFO/FIFO)
Участь у зовнішніх заходах, презентація та подача кондитерських виробів
Голова житлового садового товариства
12.2019 – 04.2022
Проведення зборів з членами правління
Взаємодія з енергокомпаніями
Укладання договорів з організаціями та підрядниками
Проведення прийомів мешканців СТ
Інформування про нововведення та зміни в СТ
Контроль санітарних та технічних заходів
Контроль та робота з боржниками (мешканцями СТ)
Прорахування основних та поточних витрат
Закупівля матеріальних та технічних ресурсів
Що місячна фінансова звітність
Директор ресторану «Star Burger» ТОВ Уарест
11.2017 – 07.2019
Контроль виконання касової дисципліни
Робота з первинною документацією
Складання заявок для постачальника та контроль їх виконання
Пошук та підбір персоналу, проведення співбесід, адоптація
Ведення кадрового діловодства
Складання графіків роботи персоналу, табелювання
Організація і контроль структурних підрозділів
Проведення інвентаризацій та їх аналіз
Контроль виконання санітарних норм
Ведення звітності, аналіз роботи
Залагодження конфліктних ситуацій
Ділове листування з гостями ресторану ,офісом
Розгляд скарг та пропозицій, зворотній зв’язок
Керуючий виробництвом ТОВ «МИСЛИВЕЦЬ ІНК».
02.2013 – 12.2014
Організація роботи підприємства з нуля
Оформлення дозволів, ліцензій, договорів для почату
Закупівля необхідного обладнання та інвентарю для робот
Аналіз та підбір постачальників, укладання договорів
Робота з державними структурами
Бюджетування, управління бюджетним проектом, звітність
Ведення ділових переговорів, продаж В2В
Організація та контроль закупівель, зберігання продуктів
Пошук та підбір персона
Розробка стандартів та інструкцій для персоналу
Управління між особистими конфліктами та мотивація
Контроль якості роботи персоналу
Аналіз результативності роботи персоналу
Контроль за дотриманням санітарних норм
Контроль роботи за технологічними картами
Проведення інвентаризацій та їх аналіз
Аналіз реалізованого продукту та його якість
Менеджер з нових проектів ТОВ «МИСЛИВЕЦЬ ІНК».
04.2011 – 01.2013
Моніторинг нових ідей в ресторанному бізнесі
Вивчення попиту споживача в ресторанах
Аналіз ринку та конкурентів (ціноутворення, цільова аудиторія)
Розробка меню під проект закладу
Робота з дизайнерами
Робота з проектним відділом
Додаткова інформація
Наявність водійських прав категорії «В»
На рівні користувача (офіс, Інтернет, 1С-7,1С-8, Діловод)
Знання іноземних мов: англійська початкова
Особисті якості
Відповідальна, цілеспрямована, стратегічний склад розуму,
швидко навчаюсь
Схожі кандидати
Директор виробництва, зав. виробництвом, цехом
Київ, Біла Церква
Директор производства
Київ, Запоріжжя, Одеса
Керівник, заступник, радник керівника підприємства
80000 грн, Київ, Кременчук