Резюме від 13 лютого 2024 Файл

Олеся

Економіст

Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Васюкова Олеся
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
фактичне місце проживання: Київ
електронна адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
дата народження: 25.07.1981р.
місце народження: м. Сміла Черкаська область
стать: жіноча
громадянство: Українка
сімейний стан: одружена
мова: українська/ англійська достатній рівень
водійське посвідчення: є
освіта:
• Харківський Економічний Інститут 1995р. (заочно) бухгалтер
• Київський Національний Університет Будівництва і Архітектури Факультет ГІСУТ спеціальність Міське Будівництво та Господарство 2008р.(стаціонар) інженер будівельник
зайнятість:
червень 2020 – нинішній час ТОВ «СКП» Начальник оперативного обліку фінансового департаменту. Посадові обов’язки: управлінський облік програма 1С 8.3.Введення в експлуатацію ОЗ, Малоцінні активи переміщення та списання. Щоденні звіти з дільниць, переміщення та списання матеріалів, ведення фактичних залишків по дільницях. Звіти керівництву.
жовтень 2016-вересень 2019 Виконавчий комітет Смілянської міської ради Начальник відділу капітального будівництва та управління житловим фондом. Посадові обов’язки: Зустрічі з громадянами міста та головами ОСББ, відповіді на запити та звернення депутатів та громадян. Обстеження житлового фонду та капітальний ремонт житлового фонду, ліфтів, доріг, відповідно до капітальних видатків та фондів економічного розвитку міста.
лютий 2016- жовтень 2016 Виконавчий комітет Смілянської міської ради В.о. начальника служби містобудівного кадастру управління архітектури, регулювання забудови та земельних відносин міста. Посадові обов’язки: Надання довідок про обмеження меж містобудівних умов громадянам, довідки про перейменування вулиць міста, архівація довідок, занесення обмежень в програму, відповіді на звернення громадян, ведення архіву.
січень 2009-серпень 2009 ТОВ «Вин-Марк» Менеджер з продажів Посадові обов’язки: програма 1С створення рахунків та видаткових накладних відгрузка зі складу ПВХ продукції, фурнітури та готових виробів.
серпень 2008- грудень 2008 ТОВ «ТБМ-Україна» Економіст з виписки рахунків Посадові обов’язки:
Власна програма ТБМ створення рахунків та видаткових накладних, спілкування з клієнтами та ведення клієнтської бази, відгрузка зі складу ПВХ продукції, фурнітури та готових виробів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: