Резюме від 23 травня 2024 Файл

Галина

Керуючий (логістика)

Вік:
47 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Гупало Галина Зенонівна
АДРЕСА : 79069, м. Львів, вул.Шевченка 400/64.
т/моб [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: Працевлаштування. Бажання працювати , реалізувати набуті та здобути нові знання та навички.
Освіта: Вища(денна форма).
Технологічний Університет «Поділля», факультет інженерів побутового обслуговування.
Досвід роботи : 01.09.2019 -22.02.2024
ТОВ Ековей ВМ. Заступник директора з виробництва.Планування робочого процесу, організація ефективної роботи виробничого відділу. Керування персоналом(організація роботи ).Оперативне вирішення ситуацій. Розподіл та контроль завдань. Підготовка та подання звітів.Контроль транспортного документообігу (ТТН, актів).Підбір персоналу, складання графіку відпусток.
07.2017 –09.2019
ТОВ АВЕ ЛЬВІВ. Менеджер з логістики.Організація безперебійної роботи автотранспорту, координація та контроль руху транспорту на маршруті в телефонному режимі та з використанням GPS навігації. Контроль своєчасного забору ТПВ. Моніторинг витрат ПММ, моніторинг об’ємів забору та вивозу ТПВ та негабаритних відходів.Опрацювання ТЕП – показників .
2005- 2011 .ФОП Тарасенко Ю.А.Логіст. Транспортно – експедиційно підприємство.Вантажні перевезення в міжнародному та міжміському сполученні.Організація і координування перевезень від завантаження до вивантаження.Робота з персоналом , координація та контроль руху транспорту. Підготовка послуг і контроль за їх виконанням , збір та обробка ТТН, актів про надання послуг. Складання встановленної звітності.
2005- 2002 Відкрите акціонерне товариство «ВЕЕМ Холдинг» транспортний відділ.Менеджер з транспортних перевезень.Досвід складання звітів, проведення економічного аналізу. Постійний оперативний зв'язок з організаціями та транспортно – експедиційними підприємствами для забезпечення транспортом підприємств компанії, вантажні перевезення в міжміському та міжнародному сполученні . НАВИЧКИ : 1С – бухгалтерія, , MS OFFice(Excel, Word ).
Вміння планувати та прогнозувати .Навички планування робочого процесу.
Навички введення документообігу.
Водійське посвідчення : Так.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: