Резюме від 20 травня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10486174

Фінансист

Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Боярка, Київ, Софіївська Борщагівка

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

АндрІйчук СвІтлана МиколаЇвна

​ Досвід роботи:
​ Фінансовий менеджер компанії юніт бі
З 12.12.2022 по цей час - фінансовий менеджер компанії Юніт Бі. Обов’язки: облік операцій з імпортом, облік рахунку 632 (розрахунки з іноземними постачальниками), облік і відображення в програмі 1С (8.3) надходження бонусів від постачальників, звіряння з контрагентами, актуалізувати дані по кредитам і лізингам, за потребою і по дорученню керівника надавати необхідну інформацію банкам, облік по еквайрингу, овердрафту, введення в експлуатацію ОЗ, виконання інших завдань по дорученню від керівника.
​ Спеціаліст ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОГО ДЕПАРТАМЕНТУ, підрозділу контролінгу і обліку логістичних ТА сервісних операцій
З 01.02.2019 г. по 10.08.2022 р. - спеціаліст підрозділу контролінгу і обліку логістичних і сервісних операцій фінансово-економічного департаменту ТОВ «ФТД-Ритейл». Обов'язки: визначення розмірів доходів і витрат, надходжень і відрахувань коштів; створення і супроводження обліку транспортних заявок; виконання розрахункових та платіжних зобов’язань; здійснення контролю за виконанням фінансових показників підрозділами, розрахунками з постачальниками (замовниками), своєчасним надходженням усіх належних підприємству коштів; робота з найманим транспортом; проведення розрахунків з перевізниками згідно Договору та графіку платежів; проведення звірок взаєморозрахунків з контрагентами, робота з Дт та Кт заборгованістю.Формування щомісячних звітів та звіряння з підрядниками і контрагентами, аналіз виконання кошторисів, управлінської і бухгалтерської звітності з фінансової діяльності; складання зведеної звітності,приймання участі у доопрацюванні облікових операцій. Маю великий досвід постановки ТЗ IT відділу та реалізації задач на всіх етапах їх проходження.
​ Провідний економіст
З 20.03.2017 по 27.01.2019 р. -економіст планово-економічного відділу ЦРЛ ВОЗ.
В обов’язки входило складання щомісячних звітів по праці та зарплаті; ведення і складання затвердженого штатного розкладу і тарифікаційних списків співробітників; проведення звірок з амбулаторіями по штатному розкладу; складання звітів по зарплаті для фінансового управління; аналіз і планування бюджету по зарплаті.
​ Зам.Директора по фінансам
з 09.2011 по 31.03.2016 р. мережа приватних шкіл і дитячого садочку. Розробка та реалізація стратегії розвитку мережі приватних шкіл та дитячого садочку в цілому. Підготовка і реалізація програми оптимиізації витрат і підготовка умов для економічної стабілізації діяльності приватних структур.Участь в комерційному, фінансовому, адміністративно-господарчому управлінні. Вела облік фінансових надходжень, складала аналіз фінансової ситуації в структурах, тісно взаємодіяла з засновником приватних структур, успішно провела реструктуризацію кредитних валютних договорів.
Керівник складскої групи сервісного центру
з 09.2009-по 09.2011
Компанія Юг-Контракт (дистрибьютор побутової техніки/електроніки)
Розробка і реалізація стратегії розвитку сервісного центру.Складання регламентуючих документів, впровадження завдання автоматизації робочого місця співробітників складу. Ведення оціночних інтервью, проведення системи оцінки досягнень підлеглих. Організація, контроль за проведенням інвентаризацій, аналіз результатів, контроль и облік ТМЦ.
Директор ТОВ«Фото-сервіс»
з 10.2006-по 03.2008
Компанія Юг-Контракт (дистрибьютор побутової техніки/електроніки)
Організація и контроль роботи сервісного центру, підбір персоналу, проведення оціночних інтерв’ю. Робота з поставщиками, контрагентами компанії Юг-Контракт. Врегулювання складних питань з клієнтами, розробка документів, що регламентують діяльність сервісного центру. Розробка і впровадження різних програм для поліпшення якості обслуговування клієнтів, контроль за наповненням сайту, оновлення інформації. Участь в проекті по відкриттю партнерських сервісних центрів в регіонах України, ефективного обслуговування клієнтів і своєчасної доставки техніки на місця. Своєчасне і якісне виконання поставлених завдань і досягнення фінансових показників ефективності роботи компанії.
Старший спеціаліст товарного обліку сервісного центру
з 03.2004-по 10.2006
Компанія Юг-Контракт (дистрибьютор побутової техніки/електроніки)
Контроль і облік товарно-матеріальних цінностей СЦ, організація та проведення планових та вибіркових інвентаризацій, участь в прийомі активів при злитті з компанією «Фокстрот-телеком». Передача ТМЦ в сторонні сервісні центри, контроль за виконанням ремонтів у встановлені законодавством терміни. Участь в проекті з розробки та впровадження єдиної цінової політики в сервісному центрі, розрахунку трансфертних цін.
Адміністратор сервисного центру
з 05.2001-по 03.2004
ЧП Мішота (авторизованний гарантійний ремонт та післягарантійне обслуговування електронної техніки)
Прийом техніки від клієнтів, видача з ремонту. Ведення загальної бази даних по ТМЦ. Робота з клієнтами, контрагентами, постачальниками. Відповідь на вхідні дзвінки. Розцінка виконаного ремонту.
Спеціаліст 1 категорії відділу координації виробництва
з 02.1995-по 06.1997
Міністерство машинобудування і ВПК України.
Ведення діловодства, складання службових записок, прийом листів. Відповіді на вхідні дзвінки.
Інженер КВП служби обліку і контролю по використанню газу
з 09.1994-по 02.1995
ГКП «Київгаз».
Робота з підприємствами-боржниками, прийом і передача телефонограм. Виїзд на місця для установки опломбування приладів КВП.
Освіта
​ вища
З 09.1989 по 06.1994 р. Київський інженерно-будівельний інститут (КІБІ), факультет ТГСВ, спеціальність-інженер.
з 09.1997 по 2000 г.- Київський національний економічний інститут (КНЕУ), факультет - фінанси і кредит. Спеціальність: економіст.
​ Додаткова освіта
Сертифікат навчання по Microsoft Power BI (2023 р.)
Навчальна програма «Управління результатами», ГКФ Фокстрот навчальний центр.
«Навчальна програма" Майстер управління ", ГКФ Фокстрот навчальний центр.
Навчальна програма «Ефективний коучинг», ГКФ Фокстрот навчальний центр.
Навчальна програма «Мистецтво переговорів», ГКФ Фокстрот навчальний центр.
Професійні навички
ПК - користувач MS-office (Word, Excel, Access, PowerPoint), Internet, Microsoft Outlook, 1-С (підприємство, 8.3 версія).
Володіння мовами:
Українська мова— експерт
Російська — експерт
Англійська — А1
Додаткова інформація
Особиста характеристика: Відповідальна, ініціативна, уважна, вмію думати і чітко виконувати поставлені завдання, володію хорошими організаційними якостями, старанністю, вмію зберігати важливу інформацію і не розголошувати її, ефективно вправляюся в режимі багатозадачності. Характер спокійний, урівноважений. При правильній постановці завдання ефективно отримую необхідний результат, швидко навчаюсь новому, можу самостійно виконувати завдання, веду активний спосіб життя. Є велика потреба в розвитку особистих і професійних якостей. Орієнтуюся на результат, вмію знаходити нестандартне рішення проблемних питань, з людьми швидко знаходжу спільну мову.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: