Резюме від 26 травня 2024 PRO

Ірина

Старший диспетчер ОКЦ

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший диспетчер

з 12.1996 по нині (27 років 6 місяців)
Головне управління ДСНС України у Львівській області, Львів (Державні організації)

За період роботи вчила і вдосконалювала професійної майстерності підлеглих диспетчерів та радіотелефоністів у пожежно-рятувальній службі. Приймала активну участь щодо прийому та обробки інформації та направлення сил цивільного захисту до ліквідації надзвичайних ситуацій та масштабних пожеж у м. Львові та Львівській області, за що неодноразово нагороджувалась грамотами міністерства та Головного управління за місцем праці. Надавала раціональні пропозиції, які відображалися у службовій документації оперативно-диспетчерської служби. Здійснювала контроль та проводила аналіз щодо звітних матеріалів за чергову добу від підпорядкованих підрозділів, після чого відправляла звіт на Київ.

Старший диспетчер

з 12.1996 по 04.2024 (27 років 4 місяці)
ГУ ДСНС України у Львівській області, Львів (Державні організації)

В період з 1996 по 2004 року перебувала на службі пожежної охорони МВС України у Львівській області (радіотелефоніст пожежно-рятувальної служби).
З 2004 року - радіотелефоніст оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру ГУ МНС України у Львівській області.
З 2012 року - диспетчер оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру ГУ МНС України у Львівській області.
З 2013 року - диспетчер чергової зміни оперативно координаційного центру Головного територіального управління МНС України у Львівській області.
З 2013 року - старший диспетчер чергової зміни оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Львівській області (11 років).
Також, з 2012 по 2023 рік опрацьовувала дзвінки по спецлінії "112".
Посадові обов'язки:
Забезпечувала своєчасний і точний прийом повідомлень про виникнення (загрозу виникнення) надзвичайних ситуацій, великих та резонансних пожеж, аварій, стихійних лих та здійснення позачерговий заходів щодо ліквідації їх наслідків.
Направляла пожежно-рятувальні підрозділи на пожежі, аварії та НС за необхідністю допоміжні сили і засоби, виходячи з отриманих повідомлень та відповідно до розкладу виїзду, плану залучення сил, розпоряджень керівника.
Здійснювала контроль за своєчасним виїздом пожежно-рятувальних підрозділів, аварійних служб міста.
Підтримувала постійний зв'язок і здійснювала обмін оперативною інформацією з черговими диспетчерськими екстреними службами міста та області, силовими відомствами (102, СБУ, прокуратура, тощо.).
Контролювала роботу та правильність заповнення програмного забезпечення.
Розробляла, коригувала по нарощуванні довідкових інформаційних баз даних за допомогою тестових та табличних редакторів на ПК.
Вела службову документацію відповідно до посадових інструкцій.
Передавала та приймала інформацію за допомогою телефонного та радіозв'язку.
Знання ПК: пакет MS Windows, Internet

Освіта

Львівське середнє професійно-технічне училище №68

Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу ІІ-го розряду, Львів
Середня спеціальна, з 1984 по 1987 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Свідоцтво про присвоєння (підвищення) робочої класифікації за професією "Радіотелефоніст", АРЗ СП ГУ ДСНС України у Л/о

2022, 1 місяць

Посвідчення про підготовку з надання домедичної допомоги, АРЗ СП ГУ ДСНС у Л/о

2022, 1 місяць

Знання і навички

Комунікабельність Відповідальність Чесність Самостійне прийняття рішень Користувач Internet Користувач ПК Неконфліктність Працьовитість і бажання помагати людям у важких ситуаціях Дисциплінованість і пунктуальність Стресостійкість

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

В період з 2012 - 2023 рік приймала та опрацьовувала дзвінки, які надходили по екстреній лінії "112". Відповідно до повідомлення заявника направляла пожежну-рятувальну техніку, переадресовувала дзвінки до екстрених служб ("102"; "103", "104") та комунальних організацій за змістом звернення абонента.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: