Резюме від 15 травня 2024 PRO

Ольга

Помічник керівника, 27 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 03.2021 по 12.2023 (2 роки 9 місяців)
Dropshiping, Київ (Роздрібна торгівля)

Укладання договору із постачальником; створення сайту інтернет-магазину, наповнення його товарами, відстеження актуальності ціни та залишків; залучення покупців; передача отриманих через сайт замовлень цьому ж постачальнику одним із заздалегідь обумовлених способів; надсилання товару покупцю, який зробив замовлення.

Старший спеціаліст бізнес-сектора фізичних осіб

з 07.2020 по 02.2021 (7 місяців)
АТ КБ ПУМБ, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Консультація щодо продуктів та послуг Банку; обслуговування кредитних договорів з діючих товарів; укладання з фізичними особами договорів на відкриття карткових, депозитних, поточних рахунків для відкриття банківських платіжних карток: виконувати поточні операції з обслуговування рахунків, продаж повного асортименту банківських продуктів у виділеному клієнтському сегменті; проведення зустрічей і переговорів з клієнтами; забезпечення якості обслуговування i задоволеності клієнтів, надання додаткових послуг страхових продуктів.

Спеціаліст з обслуговування клієнтів

з 06.2019 по 03.2020 (9 місяців)
АТ КБ «Приват Банк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів і продаж банківських продуктів; операційне обслуговування юридичних і фізичних осіб; надання повного спектру банківських послуг для юридичних та фізичних осіб; відкриття та супроводження карткових рахунків; інформування клієнтів про нові роздрібні банківські продукти та акції; формування документації щодо операцій по банківських продуктах відповідно до вимог діючих нормативних документів Банку; забезпечення виконання планових показників.
Досягнення: найкращий спеціаліст з продажу банківських послуг, з продажу страхових продуктів та пенсійних карток, щодо навчання мобільним додатком. Залучення клієнтів за депозитними та кредитними продуктами банку.

Спеціаліст з обслуговування клієнтів

з 09.2018 по 04.2019 (7 місяців)
АТ «Універсал Банк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Обслуговування та консультування клієнтів, видача банківських карток, встановлення мобільних додатків, перевірка документів клієнтів, надання повного спектру банківських послуг для юридичних та фізичних осіб, формування документації щодо операцій по банківських продуктах відповідно до вимог діючих нормативних документів Банку.

Освіта

Національний авіаційний університет

Економіка підприємства, Київ
Незакінчена вища, з 2023 по 2027 (4 роки)

Знання і навички

Пунктуальність Комунікабельність Відповідальність Здатність до навчання Грамотна усна та письмова мова MS Office Організованість Оперативність Привітність Ведення документації Уміння користуватись оргтехнікою Неконфліктність

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Поєднання досвіду консультанта та спеціаліста з обслуговування клієнтів, участь у різноманітних проектах дали мені можливості набути важливі навички як організація та контроль робочого процесу, виконання плану роботи, вирішення загальних організаційних питань, організація переговорів і укладання договорів, а також особисті якості тайм-менеджера, вміти швидко вчитися та продуктивно працювати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: