Резюме від 2 травня 2024 Файл

Татьяна

Технолог, шеф-кондитер (кондитерське виробництво)

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Стрижалова Тетяна

• технолог (головний технолог);
• технолог-демонстратор майстер-класів з кондитерської майстерності;
• менеджер-технолог.

ОБЛАСТЬ:
Київ
Телефон(и):
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Instagram: @TSTRIZHALOVA (портфоліо)


Мета: Отримання бажаної посади з гідною оплатою праці
Ключова інформація:Професіонал, з великим практичним досвідом роботи в сфері кондитерських виробів.
Освіта:Вища технологічна (спеціальність інженер-технолог)
Факультет: Технології кондитерських, хлібопекарських, макаронних виробництв та харчових концентратів.
Університет: Київський національний університет харчових технологій.
Досвід:
 лютий 2016 - серпень 2020
ТОВ «La Conduterra» - Оптово-роздрібна торгівля / Дистрибуція / Імпорт-експорт; торгівля харчовими інгредієнтами та добавками, професійне обладнання - виробництва Італії для підприємств хлібопекарської, кондитерської промисловості та HoReKa.
Посада: менеджер-технолог підприємства.
Посадові обов'язки: Технологічні консультації для клієнтів компанії, розробка технологічної документації, технологічна підтримка з виїздом на підприємства до клієнтів. Навчання та проведення презентацій для колег всередині компанії. Участь у професійних виставках, з метою проведення майстер-класів. Відвідування зарубіжних професійних виставок(зустрічі з партнерами по бізнесу, навчання, придбання нового досвіду).
Розробка і проведення майстер-класів (на професійних виставках та на базі компанії), професійних семінарів з нових технологій в сфері кондитерського виробництва для фахівців.
 грудень 2013 - вересень 2014
ТОВ «ІТАЛІKA УКРАЇНА» - до 20 співробітників; Оптова торгівля / дистрибуція / імпорт-експорт (торгівля харчовими інгредієнтами і добавками, професійне обладнання - виробництва Італії, Німеччини).)
Посада: менеджер-технолог підприємства.
Посадові обов'язки: Дослідження і вивчення ринку аналогічних послуг, формування комерційних пропозицій, Управління проектами на етапах (пошук клієнта, укладення договору, контроль замовлення, доставки, оплати.) Технологічні консультації для клієнтів.
 січень 2011 – грудень 2013
ТОВ «СоюзГруп» - до 20 співробітників; Оптова торгівля / дистрибуція / імпорт-експорт (торгівля харчовими інгредієнтами і добавками, професійне обладнання - виробництва Італії, Німеччини).)
Посада: менеджер-технолог підприємства.
Посадові обов'язки: Дослідження і вивчення ринку аналогічних послуг, формування комерційних пропозицій, Управління проектами на етапах (пошук клієнта, укладення договору, контроль замовлення, доставки, оплати.) Технологічні консультації для клієнтів.
 червень 2009 - Січень 2011
ТОВ «Комерційний центр «Співдружність» - до 20 співробітників; (торгівля харчовими інгредієнтами та добавками, професійне обладнання - виробництва Італії, Німеччини).)
Посада: менеджер-технолог підприємства.
Посадові обов'язки: Дослідження і вивчення ринку аналогічних послуг, формування комерційних пропозицій, Управління проектами на етапах (пошук клієнта, укладення договору, контроль замовлення, доставки, оплати.) Технологічні консультації для клієнтів.
 березень 2008 - січень 2009
«Фуд Центр» (Супермаркет харчових інгредієнтів) (торгівля харчовими інгредієнтами та добавками, професійне обладнання, всі відомі європейські бренди, представлені в Україні), до 20 співробітників.
Посада: технолог підприємства.
Посадові обов'язки: Технологічні консультації для клієнтів, технологічна підтримка при виїзді на об'єкт. Навчання внутрішнього персоналу. Участь у професійних виставках.
 листопад 2005 - березень 2008
ТОВ "ІТАЛІKA-ТРЕЙДИНГ" (оптова торгівля / дистрибуція / імпорт-експорт ((торгівля харчовими інгредієнтами та добавками, професійне обладнання - виробництва Італії, Німеччини).) (
Посада: головний технолог підприємства (завідувач лабораторією)
Посадові обов'язки: Технологічні консультації (для клієнтів компанії), розробка і проведення майстер-класів, професійних семінарів з нових технологій для кондитерів. Технологічна підтримка на місці. Розробка технологічної документації. Навчання внутрішнього персоналу. Участь у професійних виставках.
 лютий 2002 - листопад 2005
ПП "Торговий дім Афіна"
Оптово-роздрібна торгівля / Дистрибуція /Імпорт-експорт (комплексне оснащення барів, ресторанів, кондитерських, міні-пекарень)).
Посада: технолог-кондитер (менеджер)
Посадові обов'язки: продаж харчових інгредієнтів для кондитерського та хлібобулочного виробництва, технологічні консультації, розробка та проведення майстер-класів (на професійних виставках), професійні семінари з нових технологій для кондитерів.
 Квітень 2002 - листопад 2002
ТОВ "Укрпродукт" (Виробництво борошнистих кондитерських виробів (печиво, пряники, кекси та ін.).)
Посада: головний технолог підприємства.
до 20 співробітників;
Посадові обов'язки: контроль технологічних процесів на виробництві, розробка технологічної документації, складання розрахунків, контроль якості продукції.
 листопад 2000 - червень 2001
ПП "Асталекс" (кулінарія) до 20 співробітників.
Посада: керівник кафе.
Посадові обов'язки: організація роботи на кухні, первинна документація, наряди-замовлення, приймання і здача сировини, товарно-матеріальні запаси, контроль якості продукції,.
 Травень 2000 - Листопад 2000
ВАТ "Дольче Віта" (хлібопекарське виробництво).
до 20 співробітників;
посада інженера-технолога підприємства.
Посадові обов'язки: контроль якості продукції, контроль технологічних процесів на виробництві, підготовка технологічної документації, впровадження нових видів продукції та ін.
 травень 1997 - травень 2000
ВАТ "Гастроном" (Гострономторг, Шевченківський район) - об'єктна лабораторія.
Посада: провідний спеціаліст (завідувач лабораторії)
Посадові обов'язки: контроль якості вхідної харчової продукції, лабораторні дослідження з подальшим складанням висновків про якість продукції. Перевірки магазинів торгової мережі: контроль якості реалізованої продукції, дотримання термінів придатності товарів, дотримання товарного сусідства товарів і т.д.
 вересень 1995 - травень 1997
ВАТ "Гастроном" (Гострономторг, Шевченківський район) Кондитерське підприємство.
до 20 співробітників (виробництво тортів, тістечок та інших борошнистих кондитерських виробів).) Посада: інженер-технолог підприємства.
Посадові обов'язки: контроль якості продукції, складання технологічних карт, первинної документації та ін.
Мови:
Російська мова -розмовна
Українська – рідна
англійська, іспанська - базовий рівень зі словником
Курси, тренінги, сертифікати:
Компанія: PAVONI (Італія) - майстер-клас від іменитого кондитера, маестро Антоніо Башура по роботі з випічкою, мусовими десертами і шоколадом, спеціалізованим обладнанням для кондитерів, освоєння нових технік приготування десертів і подачі готових виробів.
Випускний рік 2018
Компанія: MARTELLATO (Італія) – практичний майстер-клас по роботі з шоколадом та спеціалізованим обладнанням для роботи з шоколадом, освоєння нових технік у поєднанні з використанням харчових фарб тощо.
Випускний рік 2017
Школа шоколадної майстерності DGF(Франція (Париж)
Рік закінчення 2009
стажування у Франції на шоколадній фабриці DGF, семінари проводили визнані майстри кондитерського мистецтва Франції Жан-Франсуа Ланговен, Бруно Куре, Бруно Пастореллі.
Майстер-клас з виробництва італійського морозива, спільний майстер-клас (проводив визнаний майстер міжнародного класу, член правління Асоціації італійських виробників морозива Сальваторе Капеллано). Приймала участь (практично) в якості асистента-помічника.
Закінчив 2007
Школа шоколадної майстерності Bari Callebaut (Бельгія)
Практичні навчання в Польщі: Шоколадна фабрика Bari Callebaut (Польща (Лодзь)) (семінари та тренінги від визнаного майстра-шоколатьє Жана-П'єра Вибо) - є два дипломи.

Центр кондитерської майстерності «А. Коркунова» (Росія) - семінар з виготовлення та оформлення тортів і тістечок, який проводила відомий російський майстер-кондитер Олена Сучкова - є сертифікат (Київ)
Закінчив 2006
Особисті якості
Знання програм: ( Word, Excel, Internet, 1-C8 )
Комунікабельність, порядність, чесність, творчий підхід до роботи, висока працездатність. Велика енергія і творчий потенціал; прагнення реалізувати свої здібності, застосовуючи весь свій досвід і знання.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: