Резюме від 8 квітня 2024

Ганна

Няня для дитини, дітей

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Няня для дитини/дітей

з 02.2022 по нині (2 роки 3 місяці)
Допомога матусі (Послуги для населення та бізнесу)

Знання і навички

Витривалість Працьовитість Відповідальність Дитяча психологія Творчий підхід Робота з дітьми

Додаткова інформація

Доброго дня.

Якщо ви або ваші близькі, знайомі знаходитесь в пошуках няні для дитини (або дітей) - хочу запропонувати свої послуги.

Маю сина, 10 років, з яким все проходили разом. Також маю досвід допомоги батькам з дітьми 4 років, 7 років та 9 років, малюками до рочку.

Залюбки проводжу час із дітьми. Поважаю та прислухаюсь до вимог батьків. Маю внутрішнє бажання стати дитині другом, її батькам - помічником.

Готова підлаштуватись під нетипові ситуації (наприклад, прогулянка з дитиною з одночасним вигулом песика, перебування дитини у нас вдома, нагляд за безпечним сном дитини у пізній час, виконання домашнього завдання з дитиною шкільного віку, переміщення дитини на гуртки різної віддаленості, ночівля з дитиною/дітьми на вашій або моїй території і тд).

Особисті якості: відповідальна, пунктуальна, порядна, чуйна, толерантна, турботлива, патріотична, творча, не навʼязлива.

Підтримую здоровий спосіб життя.
В умовах війни пройшла курс з надання першої домедичної допомоги.

Мешкаю на Виноградарі, ЖК Варшавський.
093-243-сорок вісім-38 (вайбер, телеграм, ватсап)

Розгляну різні варіанти часу, включаючи погодинні послуги та вікенд.

Буду рада стати в нагоді.
Готова відповісти на будь-які запитання.
За запитом надам посилання на профіль в Інстаграм, Фейсбук.

Дякую за увагу.
——————

За потреби додаткова інформація.

Можу запропонувати: вуличні прогулянки та ігри відповідно до віку дитини; дослідження природних явищ/тваринного світу/рослинного світу; годування дитини на вулиці або вдома; розвиваючі зайняття (читання, розвиток мовлення, підготовка до школи, математичні ігри, розвиток аналітичних навичок, ерудиції); творчі зайняття (малювання, орігамі, збір лего або інших конструкторів, плетіння браслетів, випікання печива, аплікації, ліплення з пластиліну або глини, розмальовка одягу або аксесуарів, рольові фантазійні ігри, вигадування віршиків, створення поробок з побутових матеріалів і тд); лікувально-оздоровчі вправи (зарядка, вправи на поставу, легкий футбол, баскетбол); відвідування дитячих тематичних заходів за вподобаннями дитини (театр, музей науки, виставка метеликів і тд).

Проходила психологічні тренінги на теми: «Розвиток емоційного інтелекту дитини», «Психологічні практики для подолання страху та невпевненості дитини», «Як розвинути в дитині бажання вчитись», «Встановлення комунікації та взаємодії дітей в колективі». «Формування внутрішньої та зовнішньої мотивації дитини».

Влітку 2023 на безкоштовній основі організовувала групи дітей віком 9-11 років для велосипедних прогулянок та відпочинку, поїздок до притулку для тварин і тд

За мирного життя давала волю творчості та фантазії (на фото створена вовняна брошка). В умовах війни займаюсь волонтерством.

Тримаймося, любі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: