Резюме від 18 квітня 2024 Файл

Альона

Менеджер з закупівель

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Олена Ковтун
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

6+ років досвіду в ресторанному бізнесі,працюючи на позиціях: менеджер,офіціант,кухар.

Досвід:

24 лютого 2022 р
Організатор,координатор
Стала одним із організаторів волонтерського загону.Ми змогли за 6 годин зібрати базу із 17 закладів та забезпечити їжею,засобами гігієни та продуктами харчування більше 20 відділів захисників та медиків.

MilkBar:
Менеджер,офіціант
-робота з персоналом;в підпорядкуванні близько 55 осіб
-робота з гостями закладу офлайн та в телефонному режимі
-робота з підрядниками та постачальниками
-контроль складських приміщень
-допомога в підготовці до свят:Паска,8 березня,день закоханих,день народження закладу
-пошук постачальників
-замовлення пакувальної тари
-оформлення замовлень на торти та контроль їх видачі замовнику
-допомога в організації кейтерингу(різного формату)
-робота з конфліктними питаннями,які потребують секундного вирішення
-ведення гугл диску,контроль та сортування поточних завдань
-щоденні дрібні доручення
-проведення брифінгів та позитивне налаштування команди на робочий день(розбір та аналіз нагальних питань та ситуацій)
(Заклад обслуговує в день до 1000 відвідувачів)
Квітень 2018-Березень 2020 р

Їдальня при Національний центр “Український дім”:позиція кухар
Січень 2017-Вересень 2017
Їдальня при Укренерго:позиція кухар
Липень 2016-Січень 2017
Організація,координація та проведення дитячих талант-шоу Ірини Тарнавської
2015-2016 рр
Освіта:
Національний університет харчових технологій
Ступінь вищої освіти бакалавр,спеціальність “Харчові технології”,освітня програма “Харчові технології та інженерія”2017-2019рр
Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Освітньо-кваліфікаційний рівень молодший спеціаліст спеціальність виробництво харчової продукції професійна кваліфікація технік-технолог з технології харчування 2013-2017 рр.
Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 165 з поглибленим вивчення англійської мови 2004-2012 рр.

Додаткова інформація:
-“Школа управління персоналом Тані Петрухи”
-Українська: Рідна; Російська:Вільно;Англійська:початок вивчення.
-Хобі:Кулінарія,подорожі,волонтерство.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: