Резюме від 17 травня 2024 PRO

Ігор

Керівник, заступник підприємства, підрозділу, відділу, проєкту

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
62 роки
Місто проживання:
Кривий Ріг
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Краматорськ, Кривий Ріг, Миколаїв, Слов'янськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер по водопідготовці

з 08.2023 по 02.2024 (6 місяців)
Карітас України, Кривий Ріг (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Приймав участь у заходах по відновленню пошкоджених/зруйнованих систем водопостачання у населених пунктах регіональних громад, дніпропетровській та херсонській областях, які зазнали руйнувань внаслідок підриву ворогом Каховської ГЕС. Розробка та підготовка проектів, тендерної документації, закупівля, координація технічних заходів, включаючи будівництво, відновлення, запуск в експлуатацію систем водопостачання: водоводів, насосних станцій, артезіанських свердловин, башт Рожновського, встановлення систем водоочищення-промислового осмосу-в навчальних закладах, закладах охорони, центрах проживання ВПО, і там де це було необхідно). Контроль виконання робіт відібраними підрядниками на будівництві цих об'єктів.

Керівник проєкту

з 05.2015 по 05.2022 (7 років)
БО "Пліч о Пліч", м. Бахмут (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Після початку бойових дій на Донбасі, паралельно з господарчою діяльністю активно займався волонтерством у зонах високого ризику. Весь цей час організовував та приймав участь у різноманітних гуманітарних місіях/проектах на лінії розмежування, самостійно, так і в партнерській співпраці з міжнародними благодійними організаціями. Займався евакуацією вразливих верст населення, надавав їм всю потрібну допомогу у вирішенні різних проблем, пов'язаних із цим конфліктом у регіоні. Обізнаний з всіма основними проблемами ВПО та їх гуманітарних потреб. - Маю практичний досвід організації та керівництва підрядними організаціями у проектах щодо відновлення пошкодженого житла та критичної інфраструктури, включно водопостачання (Shelter та WASH). Після отримання сертифікату DRC-DDG, проводив тренінги та навчання в освітніх закладах, дітям шкільного віку, про правила поводження з вибухонебезпечними речовинами та інше.

Директор підприємства

з 05.1993 по 05.2022 (29 років)
ТОВ"Артком Плюс", Бахмут (Енергетика)

Успішний практичний управлінській/господарчий досвід керівника («з нуля»), в власній інжинірингової компанії з проектування, продажу(тендера), будівництва, поставки, монтажу, наладки запуску в експлуатацію, з приєднанням до мереж: (обленерго, водоканали, газ, інше) та подальшому сервісному обслуговуванню/ремонту різноманітного промислового обладнання: електротехнічного, енергетичного, механічного, електричних підстанцій (КТП) і автономного електроживлення, кабельних мереж, котельно-теплового, насосного, водо-підготовчого та водоочисного, холодильного, вентиляційного, інше. На промислових підприємствах, дільницях, спорудах/об’єктах ЖКХ, в бюджетній сфері, інше... в різних локаціях донбаського регіону. Досвід керівництва/контролю, та організації процесів за виконанням комплексу робіт в новому будівництві, так і в відновленні, реконструкції, модернізації, обслуговуванні, енергозбереження. Розробки, впровадження, та автоматизація технологічних процесів включно з ПО, під ТЗ замовника. На договірних відносинах (аутсорсинг так як я ФОП), виконував у Замовників за потреби, обов'язки головного інженера, головного енергетика-відповідального за електрогосподарство(у мене 5 група по електробезпеці), інше, з правами посадової особи (так як є необхідні знання та досвід), та організую, і забезпечую нормативну роботу всього технологічного обладнання, та крос-функціональну взаємодію персоналу, з його подальшим навчанням, атестацією, переатестацією, включно пожежну безпеку, охорону праці, та різне інше за потреби, для чіткої взаємодії між собою, як вже єдиної команди.

Освіта

Українська інженерно-педагогічна академія

Електротехнічний факультет., Харків
Вища, з 1983 по 1990 (7 років)

Знання і навички

Лідерські завдатки Технічні та технологічні Рішучість Репутаційні навички Та дотримання етичних норм.

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Цифрова грамотність, правова обізнаність, управлінський досвід, ведення переговорів, управління персоналом

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати