Резюме від 9 травня 2024

Тимофій

Адміністратор інтернет-магазину

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
18 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор (згодом координатор)

з 02.2022 по 03.2023 (1 рік 1 місяць)
Українська Волонтерська Служба (Всеукраїнська волонтерська гаряча лінія), Дистанційно (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Займав посаду оператора напрямку автоволонтерства та евакуації Всеукраїнської Волонтерської Гарячої Лінії Української Волонтерської Служби .

В мої обов'язки входила обробка запитів про допомога (автоволонтерства/евакуації). Обробка полягала у сприйнятті потреби бенефіціара та надання актуальної та швидкої інформації щодо можливості йому допомогти або,у разі наявності в його місці, пов'язання з автоволонтером який міг допомогти йому.

Щодо досягнень, через швидке навчання та велику кількість оброблених запитів (близько 1000) через місяць був підвищений до координатора напряму де займався збором інформації та контролюванні операторів, надання їм допомоги та підтримки.
Моїм напрямком було оброблено близько 10000 запитів про допомогу.
Працював до закінчення діяльності гарячої лінії у березні 2023 через помірну стабілізацію обстановки в Україні та суттєвому зменшенні потреби.

Координатор

з 01.2022 по 08.2023 (1 рік 7 місяців)
Українська Волонтерська Служба, Олександрія (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Протягом 2022-2023 років, відповідно й найгарячішій період повномасштабного вторгнення РФ в Україну координував волонтерську діяльність ГО й не тільки в місті Олександрія.

В мої обов'язки входило: збір та структуризація інформація про волонтерську діяльність в місті, волонтерські можливості та поширення серед вільних волонтерів, допомога новим волонтерам розпочати свою діяльність, організація волонтерських та освітніх-волонтерських заходів.

Що стосується досягнень, зокрема хочу виділити,що за першу добу повномасштабного вторгнення разом з колегами створили та організовували роботу першого в Олександрії волонтерського штабу, який забезпечував прийняття перших ВПО та їх забезпечення,став містком між звичайними громадянами,що хотіли допомогти та тими хто це потребував.

Аніматор

з 06.2021 по 08.2023 (2 роки 2 місяці)
Happy Smile Events, Олександрія (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював аніматором (згодом старшим аніматором)

В мої обов'язки входило організація та проведення дитячих свят. Написанні тексту та підготовка алгоритму проведення.
Як вид роботи - експрес привітання.

За час роботи відпрацьовано більше 1500 свят.

Освіта

Гуманітарний ліцей Олександрійської міської ради Кіровоградської області

Олександрія
Середня, з 2013 по 2023 (10 років)

Закінчив школу зі срібною медаллю, за час навчання зарекомендував себе як працьовитий,відповідальний, комунікабельний та різносторонній учень. Протягом всього навчання займав посаду старости класу та очолював шкільне самоврядування з яким було реалізовано багато внутрішніх змін та проектів.

Додаткова освіта та сертифікати

Навчальна програма "Агенти Волонтерства" (проектний менеджмент, фандрейзинг, суспільні комунікації, робота зі спільнотою)

2022-2023, 9 місяців

Знання і навички

Комунікабельність Сміливість Прискіпливість Лаконічність Працьовитість Аналітичне мислення Розуміння структури даних Швидкий набір тексту Здатність до навчання Організованість Уміння організувати свій робочий день

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Іспанська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: