Резюме від 12 травня 2024

Volodimyr

Менеджер з продажу (ключові клієнти)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з ключових клієнтів

з 04.2023 по нині (1 рік 1 місяць)
Леруа Мерлен Україна, Київ (Роздрібна торгівля)

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами

з 07.2020 по 09.2020 (2 місяці)
Охоронний холдінг "СТЕЛС, Київ (Охорона, безпека)

Працював з головними кліентами компанії, відповідав за побудову довгострокових відносин з кліентами компанії: постійно вирішував проблеми з якими стикались кліенти,та пропонував своїм кліентам ефективне рішення для кожної окремої ситуації - оптимальне саме для їхнього бізнесу, коротше кажучи, утримував постійних кліентів, вирішуючи їх проблеми за допомогою продуктів та послуг компанії. Вирішував питання по дебіторській заборгованності.

Комерційний директор

з 06.2017 по 08.2019 (2 роки 2 місяці)
Квест Івент, та Квест-Івент Неутворк, Київ (ЗМІ, медіа)

Підприємство є одним з найбільших івент-агентств України, під його керуванням знаходиться також Національний Рєєстр Рекордів України.
Відповідав за комерційну діяльність, та був менеджером з ключових кліентів (а це більше 300 великих,відомих вітчизняних,та іноземних кампаній). Провів, за період роботи, більше сотні різного рода "івентів": по всій території України, а також за кордоном.

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами

з 12.2008 по 06.2017 (8 років 6 місяців)
Приватний забудовник, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Був представником забудовника: спочатку будував, потім продавав, сдавав в оренду, як окремі будинки,так і службові приміщення, відповідав за господарську діяльність котеджного містечка, а також забезпечував охорону.

Виконавчий директор

з 03.1999 по 05.2009 (10 років 2 місяці)
ПКФ(промислово-комерційна фірма) БІЗНЕС-ПАРТНЕР, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Підприємство виробляло металопластикові вікна та двері, захисні, та декоративні ролети, москітні сітки ,гаражні ворота, а також жалюзі усіх типів та видів. З невеличкого підприємства у 1999 році,яке працювало, як "дилер"за ці роки виросло у потужну бізнес-структуру, з власним офісом, виробничими потужностями та розгалуженою системою дилерів по всій країні. Також виконували капітальні ремонти квартир, та виробничих приміщень,виробляли та монтували малі архітектурні форми: альтанки,перголи,гриль-будиночки.

Освіта

МІПО

Юридичний,господарське право.,, Київ
Вища, з 1994 по 1996 (2 роки)

Київський Державний Університет ім. ТГ ШевченкаКиївський Державний Університет ім. ТГ Шевченка

Психологія, Київ
Вища, з 1988 по 1993 (5 років)

Киівський Будівельний Технікум

Промислове та цівільне будівництво, технік-будівельник.,, Київ
Середня спеціальна, з 1982 по 1986 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси по програмі SE MBA/ MIM для власників бізнесу та вищого керівного складу підприємств,при Адміністрації Президента України,

1996, 6ісяців

Знання і навички

Відповідальн ий Дисциплінований Не конфліктний Урівноваженний Чесність Комунікабельність Продаж B2B Активний продаж Здатність до навчання Ведення CRM Прямий продаж

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Відповідальн ий,дисциплінований, не конфліктний, урівноваженний -впевненний у собі чоловік! Вмію адаптуватися до будь-якоі складної ситуаціі.Гарна фізична форма, добрий стан здоров'я ,без шкідливих звичок. Закінчив курси екстренної домедичноі допомоги при КМДА, стою на військовому обліку. Громадянин України, киянин, маю дійсне водійське посвідчення категорії "В" та гарні навички водіння: водій-інструктор та водій-випробовувач. Є досвід керування габаритними автівками:РЕНО-МАСТЕР максі,та повнопривідним РЕНО-ДАСТЕР. Ще трохи про себе: відмінні комунікативні та лідерські навички. Що до минулого досвіду: є досвід з єксплуатації та обслуговування будівль (включаючи офіс, приватні та гостьові будинки), а також організацію з нуля будмайданчика. Є повне розуміння що таке календарний план виконання робіт,а також будівельних та ремонтних послуг, є вміння вчасно та швидко реагувати на аварійні або форс-мажорні обставини, вмію контролювати та моніторити субпідрядчиків.Є досвід та розуміння забезпечення охорони різного рода об'єктів. А тепер що до нового досвіду-станом на сьогоді: є напрацювання по спілкуванню з людьми постраждалими від наслідків війни (за травень,червень,липень та серпень місяці), відвідав з гуманітарною місією більше ста населенних пунктів Броварського,Баришевського,Березанського районів та Черніговської області (за підтримки фонду АДЕО,та СОЛІДАРНІСТЬ), працював у тісній співпраці з місцевими органами влади, є розуміння загальної адміністративної структури органів влади місцевого самоврядування, та розуміння ситуації на сьогодення. Щирий. Сімейний (дружина, син). Не маю проблем з законом. Вмотивований: вірю в Нашу Перемогу,та хочу бути корисним своїй країні у тяжкі часи, маю великий інтерес до теми відбудови зруйнованого житла та допомозі постраждалим! При потребі згоден до відряджень (як короткочасних так і довготривалих).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: