Резюме від 16 травня 2024

Дар'я

Вебдизайнер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
19 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця

Видавництво та поліграфія
Незакінчена вища, з 2021 по 2026 (5 років)

Знання і навички

Креативність Відеомонтаж Публікація відео в TikTok Грамотна усна та письмова мова Харизматичність Адаптивність UI-дизайн UX-дизайн Figma Створення прототипів Розробка лендингів Adobe Photoshop Adobe Illustrator HTML Корекція кольору

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий

Додаткова інформація

Майже рік я розроблюю UI/UX дизайни для сайтів, в основному розробляю веб-дизайну цільових сторінок у сферах краси та їжі. Більшість моїх робіт були пов’язані з цими нішами, але є й роботи, пов’язані з адвокацією. Можу працювати не тільки у сфері веб-дизайну, а й графічному дизайні, оскільки отримую зараз освіту за цією спеціальністю. Працюю з Figma, Photoshop, був досвід з роботою C#, HTML, Adobe Animate, Wordpress, Illustrator. Створюючи дизайн, я приділяю увагу айдентиці, тому що вважаю це важливою частиною створення. Працюю в стилі мінімалізм, але готова експериментувати з різним. Крім дизайну можу створити постери та рекламні креативи. Для мене важливо зробити не просто красивий дизайн, а й щоб він був естетичним, такі дизайни запам'ятаються клієнтам надовго.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: