Резюме від 3 червня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10694118

Менеджер проєктів

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Власниця студії краси (субарендодавець)

з 11.2023 по нині (7 місяців)
Краса, фітнес, спорт

Координування та часткове виконання ремонтних робіт; заміри приміщення; вибір, замовлення та навіть частково створення меблів; підтримання життєдіяльності студії: чистота, поповнення розхідних матеріалів, замовлення послуг, заміна того що зламалось; пошук майстрів на субаренду; вирішення незначних конфліктних ситуацій

Викладач курсів (брови/перманентний макіяж)

з 08.2021 по 04.2024 (2 роки 8 місяців)
Робота на себе, Дніпро (Краса, фітнес, спорт)

Створення програм курсів; створення методички для навчання; проведення самого навчання; пошук моделей для відпрацювання навичок для учениць;

Завдяки цій роботі маю навички: пояснювати складні речі простою мовою; навчати людей; успішно контролювати та корегувати дії учнів; багато та грамотно говорити; швидко знаходити вихід в екстрених ситуаціях (не прийшла модель і терміново треба знайти заміну, переорганізувати навчання в залежності від ракетних обстрілів та відключень електроенергії, виправити помилку учня тощо).

Майстер бровист, майстер перманентного макіяжу

з 11.2020 по 04.2024 (3 роки 5 місяців)
Робота на себе, Дніпро (Краса, фітнес, спорт)

Робота з клієнтами, налагоджування хороших стосунків з кожним з клієнтів, ведення клієнтської бази та робота з нею; самоорганізація; пошук клієнтів, створення контенту для соц. мереж, налаштування реклами; контроль наявності матеріалів та їх закупка; проходження підвищень кваліфікації; обовʼязок постійно бути «в тренді» в наданні послуг та контенті для соцмереж

Графічний дизайнер

з 10.2017 по 03.2019 (1 рік 5 місяців)
Фріланс, Вся Україна (Дизайн)

Дизайн поліграфічних продуктів та підготовка їх до друку (візитівки, банери, афіші, каталоги); створення обкладинок для ютуб-відео, соцмереж, офлайн- та онлайн-подій.

Організатор заходів

з 09.2016 по 05.2017 (8 місяців)
ГО "Фундація регіональних ініціатив", Миколаїв (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Була співорганізатором студентських подій, таких як: літературні вечори, тренінг з організації молодіжних проєктів, організація виступу до Дня міста. Була спікером на виступі з ораторського мистецтва.

Наймасштабніший проєкт: була організатором 3-денного проєкту «Твоя країна» в Миколаєві і виступала з його презентацією на місцевому телебаченні.
Організовувала такі питання як логістика, проживання, навчальні тренінги, дозвілля, їжа, розпорядок дня тощо. Домовлялась за екскурсії, шукала спікерів для тренінгів, організовувала дозвілля - для більшості з цього домоглась знижки або безоплатних умов.

Освіта

Миколаївський Національний аграрний університет

Менеджмент, Миколаїв
Вища, з 2015 по 2019 (4 роки)

Активно приймала участь в позаучбовому житті університета: була членом розмовного клубу та співорганізатором студентських заходів.

Регулярно виступала з декларуванням віршів від імені університету. Наймасштабніші виступи:
- одна з головних ролей, виступ для місцевого хлібзаводу на 500 людей
- головна роль, виступ на 1 вересня для першокурсників університету на 150 людей

Миколаївський професійний машинобудівний ліцей

Оператор компʼютерного набору, Миколаїв
Середня спеціальна, з 2014 по 2015 (1 рік)

Вивчення специфіки роботи з офісними програмами: MS Office, 1C тощо

Додаткова освіта та сертифікати

Лайф-коучинг - психологічний центр «Основа»

2018

Google Project Management - Coursera

2024

Знання і навички

Комунікабельність Робота з клієнтами Викладання Бажання вчитися і розвиватися Здатність до навчання Навчання персоналу Розробка плану навчання Ефективна комунікація Знання психології Організаторські здібності Користувач ПК MS Excel Знання офісних програм Забезпечення життєдіяльності офісу MS Office Уміння швидко засвоювати нову інформацію Саморозвиток Самоосвіта Самостійне прийняття рішень Самокритичність Емпатійність Уміння аналізувати Управлінські навички Ведення CRM Trello Грамотна усна та письмова мова Ділове листування Чесність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Дуже швидко вчусь, моментально засвоюю нову інформацію. Маю хороші навички комунікації. Постійно прагну до розвитку. Дуже гнучка, легко пристосовуюсь до змін та нових інструментів в роботі.

Зараз активно вивчаю англійську (маю рівень В1, мовного барʼєру при спілкуванні не маю) та проходжу курси по проєктному менеджменту.

Також в процесі отримання водійського посвідчення категорії В, проходжу практичні заняття в автошколі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: