Резюме від 17 травня 2024 Файл

Вадим

Бренд-шеф

Вік:
32 роки
Місто:
Кам'янець-Подільський

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

П І П
Ковальов Вадим Вадимович
ПОСАДА
Шеф кухар , Бренд шеф
ДАТА НАРОДЖЕННЯ
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
INSTAGRAM І ПОРТФОЛІО : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ кухня
Авторська кухня кухня
Українська традиційна кухня
Українська сучасна кухня
Французька кухня
Італійська кухня
Американська кухня
Японська кухня
Азіатська кухня

МІСЦЯ РОБОТИ за останні 5 років
Готельно-санаторний комплекс «Деренівська Купель» м. Ужгород, бренд шеф 4 ресторанів на території комплексу.
2019 – сьогодні
Ресторан «IRIS» готельно-санаторний комплекс «Деренівська Купель» м. Ужгород – консультант з відкриття, шеф-кухар.
2018
Паб «BEERЛОГА» м.Хмельницький – шеф кухар, після бренд шеф.
2015-2018

Клуб ресторан «FABERGE» м.Хмельницький – консультант з відкриття, технолог, бренд шеф.
2016 - 2018
Дитячий розважальний комплекс «SKY PARK» м.Київ - консультант з відкриття, шеф кухар, бренд шеф, технолог.
2015 рік.
Розважально-оздоровчий комплекс "СВ-клуб" м.Хмельницький (ресторан "Роза Бар", ресторан "Стейк хаус СВ", кафе "Bravo", дитячий розважальний комплекс "SKY PARK Хмельницький") - дієтолог, технолог, шеф кухар.
2014-2015роки
Крім цього паралельно відкрив ще 10 ресторанів за 4 роки як тимчасово запрошений спеціаліст з відкриття та консультант. Розробив і реалізував кілька успішних кейсів для інших вже існуючих ресторанів (близько 20 проектів ), а саме створення та впровадження нового меню, кризовий менеджмент, перепроектування кухні, систематизація процесів, оптимізація персоналу, впровадження системи контролю безпеки харчових продуктів згідно HACCP, майстер класи для персоналу , навчання менеджерів ресторану .

КЛЮЧОВІ НАВИКИ І ДОСЯГНЕННЯ НА ОСТАННЬОМУ МІСЦІ РОБОТИ
Запрошений на посаду консультанта з відкриття. Керував відкриттям ресторану Ірис у готельно-санаторному комплексі «Деренівська Купель» на 150 посадочних місць та пропускною спроможністю 1000 гостей на день;

Розробив a la carte меню для вже існуючих 4 ресторанів на території комплексу в різних концепціях та різних сегментах від демократичного еко-кафе до преміум ресторану:
Розробив і постійно вдосконалюю меню: шведська лінія-сніданки, шведська лінія-вечеря та обід, меню для літньої тераси, меню для BBQ пікніків, сезонні пропозиції, меню для vip гостей, детокс меню, дієтичне меню і т.д. ;

Після відкриття погодився на пропозицію працювати шеф-кухарем. За підсумками 4 місяців успішної роботи отримав підвищення до посади бренд шефа комплексу ;

Розробив та впровадив систему оптимізації роботи персоналу, яка дозволила скоротити витрати на заробітну плату у 2 рази та використовувати у 3 рази менше працівників для забезпечення ефективної роботи 4 закладів на території комплексу;

Впровадив систему HACCP на підприємстві;

Розробив сировинну матрицю, яка дозволила посилити та автоматизувати контроль закупівлі продуктів для центрального складу та використання цих продуктів на чотирьох ресторанах;

Розробив та впровадив систему автономного централізованого виробництва напівфабрикатів для використання у 4 ресторанах комплексу, що дозволило підвищити якість кінцевого продукту на всіх ресторанах та скоротити витрати;

Удосконалив меню для шведських ліній завдяки якому маржа стала в 1.5 рази більшою, а асортимент для пропозицій замовнику став набагато ширшим, що в результаті дозволило забезпечити додаткову гнучкість та покращити сервіс;

Розробив спеціальну систему моніторингу ефективності діючого персоналу та кандидатів на посаду кухаря;

Розробив та впровадив спеціальну систему мотивації персоналу;

Створив меню на літньому кафе з пул баром на території комплексу, яке дозволило збільшити пропускну спроможність зі 150 гостей на день до 320 гостей на день;

Розробив та впровадив технологію на основі концепції loсal food. Суть технології у складанні спеціального раціону кормів і максимально комфортних умов вирощування форелі, осетра та мармурової яловичини на фермерських господарствах поряд з ресторанами, з подальшим використанням у меню ресторанів. Це дозволило отримати продукт ексклюзивної якості, який перевершує всі аналоги на ринку, при цьому собівартість у середньому на 20% нижча за ринкову.

Спроектував кухню для майбутнього преміум ресторану в новому корпусі готелю, запуск якого планується цього року .

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Освіта - середня-спеціальна, факультет – кухар; кондитер;
Сімейний стан: одружений ;
Діти - дочка 8 років; син 4 роки;
Володіння мовами – англійська (середня);
Шкідливі звички – відсутні.
Відстрочка від мобілізації.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
-стресостійкість;
- комунікабельність;
-уміння швидко пристосовуватися;
-уміння дуже швидко знаходити, обробляти та використовувати потрібну інформацію;
-креативний підхід до роботи;
-робота на результат;
-15 років досвіду в HORECA з яких 10 на посаді бренд шефа і шеф кухаря;
-висока ефективність.

Схожі кандидати

Кухар
Кам'янець-Подільський

Шеф-кухар
35000 грн, Кам'янець-Подільський, Тернопіль , ще 7 міст

Кухар
Кам'янець-Подільський

Консультант, менеджер з продажу, кухар
15000 грн, Кам'янець-Подільський

Кухар
Кам'янець-Подільський

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: