Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Артур

Керівник виробництва в компанію харчової промисловості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник департаменту якості

з 10.2022 по 10.2023 (1 рік)
Група компаній «Агропромисловий альянс» (Житомирський м’ясокомбінат, Андрушівський масло-сир завод, Любарський масло-сир завод), Житомир (Харчова промисловість)

1.Розробка та запровадження системи управління партіями готової продукції на складах: принцип FIFO, товарне сусідство, управління невідповідною продукцією;
2.Налагодження комунікації з менеджерами та клієнтами компанії по рекламаціям;
3.Налагодження роботи з продукцією повернутою від клієнтів;
4.Налагодження роботи з відходами (повернута продукція, що підлягає утилізації);
5.Запровадження інструментальних методів дослідження основної сировини;
6.Покращення санітарного стану виробництв за рахунок систематичних моніторингу, санітарних обробок, дезінфекцій, дезінсекцій, дератизацій;
7.Налагодження співпраці підрозділів департаменту якості поміж собою.

Директор підприємства

з 04.2021 по 10.2022 (1 рік 6 місяців)
ТОВ «Лінія Смаку» компанії "ГК «Морський Дім»", Бориспіль (Харчова промисловість)

1.Узгодження роботи підроздів підприємства поміж собою;
2.Планування: виробничих процесів, закупок, платежів, інвестицій, планово-профілактичних робіт обладнання та устаткування, розробок нових видів продукції;
3.Участь в нарадах керівництва компанії зі звітом за роботу виробничого підрозділу та плануванням подальшої його діяльності;
4.Робота з державними контролюючими органами та компаніями-партнерами: орендодавцями, постачальниками сировини та послуг, клієнтами компанії;
5.Розробка бюджетів виробничого підрозділу на подальші періоди та відстеження платіжної дисципліни;
6.Ведення кадрової роботи по підбору, навчанню, адаптації персоналу; участь в розробці та запровадженню системи мотивації та нарахування заробітної плати компанії;
7.Контроль ведення обліку сировини, напівфабрикатів, продукції на виробництві і складах;
8.Організація інвентаризацій на виробництві і складах;
9.Управління харчовою безпечністю продукції: вхідним контролем сировини та матеріалів, технологічними процесами, санітарними обробками, температурними режимами зберігання сировини та продукції;
10.Робота з рекламаціями; розробка коригувань та коригувальних дій;
11.Організація сертифікації виробництва по стандарту FSSC:22000 (версія 5).

Керівник департаменту якості

з 06.2012 по 12.2019 (7 років 6 місяців)
Група компаній «Агропромисловий альянс» (Житомирський м’ясокомбінат, Андрушівський масло-сир завод, Любарський масло-сир завод), Житомир (Харчова промисловість)

1.Створення структури та затвердження штату підрозділів департаменту – відділів якості та виробничих лабораторій на підприємствах компанії;
2.Розробка функціоналу фахівців департаменту в кожному підрозділі;
3.Підбір та навчання фахівців; налагодження взаємодії підрозділів департаменту між собою, іншими департаментами підприємства, контролюючими органами та підприємствами-партнерами;
4.Створення на підприємстві системи контролю якості, яка включала в себе:
•Вхідний контроль основної і допоміжної сировини,
•Контроль технологічних процесів на основних критичних етарах виробництва,
•Контроль санітарного стану виробничих, складських і побутових приміщень,
•Контроль якості готової продукції (органолептичний та лабораторний за графіком),
•Контроль зберігання і ротації на складах: готової продукції, сіровини, матеріалів,
•Аудит автотранспорту, моніторинг доставки продукції підприємства – санітарний стан автотранспорту, температурні режими доставки, коректність завантаження, розлідування причин втрати якості продукції при транспортуванні.
5.Розробка та запровадження процедур:
•Управління невідповідними: сировиною, продукцією, матеріалами;
•Розслідування причин виникнення браку;
•Управління доопрацюванням продукції;
•Металодетекція готової продукції;
•Контроль складу захистного середовища;
•Контроль маркування продукції;
•Контроль вагового обладнання;
•Управління експериментами;
•Управління дегустаціями;
•Візуальний та лабораторний контроль якості санітарних обробок.
6.Розробка та запровадження системи збору і розгляду рекламацій з запровадженням коригувань та коригувальних дій по рекламаціям які були визнані об’єктивними;
7.Розробка,запровадження та управління процедурами по забезпеченню санітарного благополуччя: дезінфекції, дезінсекції, дератизації, контролю бродячих тварин;
8.Розробка і запровадження зведених щотижневих звітів лабораторій компанії; запровадження коригувальних дій по виявленим невідповідностям;
9.Управління бюджетами підлеглих підрозділів;
10.Управління аналізом договорів компанії в межах своєї компетентності;
11.Участь в роботі групи НАССР;
12.Додатково по молочному напрямку діяльності:
•Запровадження щомісячних інвентаризацій на складах молочного напрямку діяльності з фіксуванням партій продукції та органолептичною оцінкою якості кожної партії;
•Запровадження періодичного контролю принципу FIFO при відвантаженні партій продукції та управління партіями продукції, що зависли на складах;
•Запровадження візуального та мікробіологічного контролю санітарного стану автомолцистерн;
•Організація атестації та навчання фахівців лабораторій на робочих місцях з запровадженням системи мотивації.

Начальник складської логистики / начальник цеху забою та переробки птиці

з 01.2009 по 06.2010 (1 рік 5 місяців)
"Комплекс Агромарс" ("Гаврилівські курчата"), с. Гавриловка, Київська обл. (виробництво м’яса бройлерів), Київ (Харчова промисловість)

В якості начальника складської логістики:
Мав у підпорядкуванні співробітників декількох складів – більш ніж 200 співробітників.
Основні досягнення:
1.Збільшення пропускної здатності складів приблизно на 1/3;
2.Створення системи зберігання продукції на складах згідно товарного сусідства та на основі ABC/XYZ аналізів; запровадження принципу FIFO в роботу складів;
3.Зведення до мінімуму втрат на складах в результаті псування продукції;
4.Організація проведення регулярних інвентаризацій на складах;
5.Запровадження регулярних періодичних генеральних санітарних обробок та дезинфекцій.
В якості начальника цеху забоя і переробки птиці:
Мав у підпорядкуванні більш ніж 400 співробітників.
Основні досягнення:
1.Оптимізація виробничих процесів, яка привела до збільшення виробництва в середньому з 170 тисяч голів пртиці за добу до 190 тисяч голів за добу; а також збільшення виходу продукції 1-ї категорії;
2.Участь в розробці та запровадженню системи мотивації співробітників в роботу виробництва;
3.Підвищення рівня трудової дисципліни та санітарного стану виробництва.

Начальник служби якості на виробництві

з 01.2007 по 12.2008 (1 рік 11 місяців)
М’ясокомбінат "Ідекс", Яготин (Харчова промисловість)

1.Створення на виробництві служби якості;
2.Підбір, навчання, адаптація фахівців служби якості;
3.Участь в розробці та запровадженні на виробництві стандарту ISO 9001.

Начальник зміни виробництва

з 06.2004 по 01.2007 (2 роки 7 місяців)
М’ясокомбінат "Мясний Альянс", Київ (Харчова промисловість)

1.Організація роботи зміни виробництва (виконання завдання на зміну);
2.Аналіз показників роботи зміни, виявлення та організація усунення недоліків;
3.Організація навчання та адаптації нових робітників;
4.Матеріальний облік.

Освіта

Национальный аграрный университет

Ветеринарная медицина, Киев
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Bureau Veritas - Food Safety Management Systems Internal Auditor Training Course based on Standards ISO 22000:2005 and ISO 19011

07-09.09.2013

Bureau Veritas - Food Safety Management Systems Internal Auditor Training Course based on ISO 22000:2018 and ISO 19011:2018

04-06.11.2019

ДП Житомирстандартметрологія - Актуальні питання для підприємств харчової галузі. Маркування харчових продуктів.

20.03.2019

Standard Innovation Group - Організація ефективної системи управління лабораторією.

01.03.2019

Factorum expert solutions - ISO 22000:2018 - Нові вимоги до впровадження, підтримки та функціонування системи

21.08.2018

Украгрохімтрейд - Конференція по системі інтегрованого контролю шкідників

30.03.2018

Могунція-Україна - Міжнародний семінар "Інноваційні технології м'ясопереробки"

12-16.02.2018

Factorum expert solutions - ISO/TS 22002-1, FSSC 22000.

11-12.05.2016

Виче-консалтинг - Стратегическое планирование

26-27.02.2016

Національний університет харчових технологій - Підвищення кваліфікації за програмою спеціалістів м'ясної промисловості

15-26.06.2015

SGS - Система управління безпекою харчових продуктів

03-07.12.2012

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Угорська — просунутий

Рекомендації

  • Сергій Кириця

    Сергій Кириця

    Операційний директор, «Житомирський м’ясокомбінат»

    Контактні дані приховані
  • Ольга Консевич

    Ольга Консевич

    Операційний директор, «Морський Дім»

    Контактні дані приховані
  • Вадим Матвєєв

    Вадим Матвєєв

    Директор з розвитку, «ГК «Агропромисловий Альянс»

    Контактні дані приховані
  • Дмитро Данилович

    Дмитро Данилович

    Директор з маркетингу, «ГК «Агропромисловий Альянс»

    Контактні дані приховані
  • Людмила Семенець

    Людмила Семенець

    Головний технолог та начальник виробництва, «М’ясний Альянс»

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

I have an "Intermediate" level of spoken English.

Маю посвідчення водія та значний стаж водіння легкового автомобіля.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: