Резюме від 18 вересня 2023

Сергій

Головний інженер, технічний директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Вінниця, Дніпро, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Одеса, Харків, Херсон, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Хмельницький Національний Університет

Електромеханіка Ремонт та обслуговуваня промислової та побутової техніки, м.Хмельницький
Вища, з 2008 по 2011 (2 роки 6 місяців)

В 2003р. вступив до Калинівського технологічного технікума та здобув кваліфікацію молодший спеціаліст після чого продовжив навчання в Хмелиницькому національному університеті на факультеті Електромеханіки та здобув кваліфікацю Спеціаліста.

Додаткова освіта та сертифікати

ТОВ Учбовий комбінат "Славутич"

2013

Знання і навички

MS Office

Рекомендації

  • Зазуля Іван Миколайович

    Зазуля Іван Миколайович

    Генеральний директор ТОВ "Комплекс Агромарс", ТОВ "Комплекс Агромарс"

    Контактні дані приховані
  • Гайш Сергій Валерійович

    Гайш Сергій Валерійович

    Головний інженер механік, ТОВ Комплекс агромарс

    Контактні дані приховані
  • Бихаленко Павло Валерійович

    Бихаленко Павло Валерійович

    Заступник директора департаменту бройлерного птахівництва, ТОВ "Комплекс Агромарс"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Одружений маю двох донечок 5 і 12 років.
Вимогливий, комунікабельний, маю хороші організаційні здібності, володію ПК,
Маю посвідчення водія, та власний автомобіль,
Свою кар’єру розпочав з ТОВ «Комплекс Агромарс» ТМ "Гаврилівскі курчата" зі слюсаря КІП та А, де виконував налагоджувальні та ремонтні роботи технологічного обладнання м’ясопереробного цеху, пакувальних систем, вакуумного пакування, морозильного обладнання та обладнання ММО, після чого був призначений на посаду техніка та налагоджувальника лабараторії по мікроклімату пташників, потім старший налагоджувальник по мікроклімату, Інженер електромеханік дільниці по експлуатації та ремонту технологічного обладнання бройлерних птахоферм, після чого перебував на посаді начальника дільниці по ремонту технологічного обладнання, з 2011р. по теперішній час був призначений начальником цеху обслуговування та ремонту технологічного обладнання птахофабрики та контролюю всі технічні підрозділи Філії "Гаврилівського птахівничого комплексу" департаменту бройлерного птахівництва. З потужністю в 31 птахоферма, 419 пташників, 9 млн. живого поголів’я, пташники з сучасним устаткуванням провідних світових виробників, таких як "ERMAF" Big Dutchman, LUBING.
На відмінно знаю всі системи для вирощування та утримання курей бройлерів, несушки, та племінного стада а саме, опалення, годування, вентиляція, мікроклімат, водопостачання, освітлення і її програми. Щити управління та ін.
В підпорядкуванні був персонал з штатом 74 працівники з інженерами та начальниками ремонтних дільниць. Також вільно веду переговори та укладаю договори, специфікації на обладнання з закордону, вирішую розмитнення і.д. є зв’язки з світовими лідерами постачання технологічного обладнання для вирощування та утримання птиці такі як: "ERMAF"
Big Dutchman, LUBING.
Мною досягнуті не погані результати що до альтернативи обладнання яке можливо замовляти не купуючи за кордоном, а замінивши їх на аналоги у вітчизняного виробника з значно кращою якістю та ціною, добре знаю обладнання, та можливість його реставрації та капітального ремонту.
Також мною проконтрольовано та прийнято від підрядних компаній монтажників, та введено в експлуатацію в 2012р. чотири нових птахоферми з 60-ти пташників.
Під моїм керівництвом був створений цех технічного забезпечення, навчені фахівці, проведена глибока модернізація програмно - технічного комплексу підприємства.
За власним бажанням з 16.02.2015р. тимчасово переведений на посаду інженера електромеханіка дільниці по капітальному ремонту технологічного обладнання птахофабрики одночасно залишившись виконуючим обов'язків начальника цеху.
25.05.2015р. Призначений головним інженером ТОВ "Слов'яни" Аграрний холдинг авангард, виконував контроль інженерної служби по ремонту та експлуатації, контроль розходу енергоносіїв, робота з контролюючими органами, забезпечення безперебійної роботи птахофабрики та інкубатора з одночасною закладкою 6 млн яєць.
в 2022р. Мною та командою спеціалістів в сфері птахівництва був розроблений потужний проект будівництва птахокомплексу в Арабських Еміратах, включаючи вирощування, забій та переробку птиці, з прорахунками економічної частини реалізації продукції в ОАЕ та Європі вцілому.
На сьогоднішній день працюю головним спеціалістом відділу культури національностей та релігій Бучанської міської ради в статусі Державного службовця.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: