Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 31 січня 2016

Ірина

Економіст, 2 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Економіст,кредитний інспектор,начальник сектора кредитної адміністрації відділення, старший економіст відділу кредитної адміністрації

з 11.2005 по 05.2010 (4 роки 6 місяців)
Банк "Фінанси та Кредит" (Фінанси, банки, страхування)

2005-2006 рр. – економіст 2-ої категорії відділення Банку «Фінанси та Кредит», ТОВ (проведення роботи і залучення на обслуговування фізичних осіб,здійснення оперативного управління поточною діяльністю відділення).
2006-2007 рр. – кредитний інспектор відділення Банку «Фінанси та Кредит», ТОВ ( аналіз заявок клієнтів, підготовка висновку по кредиту на кредитну комісію робота з клієнтами по погашенню кредитів і відсотків по них).
2007-2008 рр. – начальник сектору кредитної адміністрації відділення Львівської обласної дирекції. ( прийняття управлінських рішень в межах своєї компетенції, розподіл обов’язків серед підлеглих, підготовка кредитних договорів, договорів поручительства і додаткових угод до них, контроль за підписанням їх, контроль за дотриманням процедур при видачі кредитів, контроль за дотриманням діючих лімітів кредитування, систематичний контроль за своєчасним погашенням відсотків, комісій із кредитних договорів, підготовка відповідної інформації щодо стану активних операцій, підготовка і передача даних для підрозділів ризику-менеджменту по проблемних кредитах, по моніторингу застав.)
2008-2009 рр. – старший економіст відділу кредитної адміністрації корпоративного банкінгу управління супроводу продуктів роздрібного та корпоративного банкінгів філії банку ВАТ «Фінанси та Кредит» ( підготовка і видача кредитів юр.особам по регіональних відділеннях, нарахування відсотків по кредитах, контроль за дотриманням діючих лімітів кредитування, регулярний моніторинг погашення заборгованості та сплати належних платежів, контроль за терміном дії страхування майна, яке передано в заставу, систематичний контроль за своєчасним погашенням відсотків, оформлення розпоряджень на винесення сум непогашених у термін кредитів і відсотків на рахунки простроченої заборгованості, передача даних для підрозділів ризику-менеджменту.)
2010- по теперішній час у декретній відпустці по догляду за дитиною.

Освіта

Український Державний Лісотехнічний Університет

Економічний,менеджмент організації, Львів
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

курси бухгалтерів МП

2000 р.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Mozilla Firefox

Знання мов

  • Російська — середній
  • Англійська — середній
  • Українська — середній

Додаткова інформація

Відповідальна, цілеспрямована, комунікабельна,вмію працювати на результат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: