Резюме від 16 лютого 2024 PRO

Володимир

Технолог харчового виробництва

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Technical adviser

з 07.2022 по нині (1 рік 9 місяців)
Puratos Ukraine, Київ (Харчова промисловість)

Технологічна підтримка клієнтів на всіх етапах від покращення якості вже існуючих виробів до розробки нових із врахуванням всіх побажань клієнтів, навчання персоналу. Успішний досвід реалізації діяльності в трьох областях країни.

Провідний інженер технолог (відділ інновацій)

з 04.2022 по 07.2022 (3 місяці)
ТДВ «Поліссяхліб», Рівне (Харчова промисловість)

Розробка та впровадження нових рецептур та технологій. Підбір та тестування нової та альтернативної сировини. За час роботи успішно впроваджено і запущено в масове виробництво 6 рецептур хлібопекарного та кондитерського напрямку.

Інженер-технолог І категорії (відділ інновацій)

з 12.2021 по 02.2022 (2 місяці)
ТОВ Київський пекарний дім, Київ (Харчова промисловість)

Розробка та впровадження нових рецептур та технологій. Підбір та тестування нової та альтернативної сировини. За час роботи розроблено та впроваджено декілька рецептур, а також доведено до фіналу вже існуючі проекти.

Технолог

з 05.2020 по 09.2021 (1 рік 4 місяці)
ТОВ «Grande dolce», Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Технологічний супровід клієнтів та навчання персоналу, розробка рецептур хлібопекарних та кондитерських виробів, підбір сировини за вимогами клієнтів.

Технолог

з 02.2019 по 05.2020 (1 рік 3 місяці)
ТОВ Chanta Mount, Київ (Харчова промисловість)

Контроль якості напівфабрикатів та дотримання параметрів технологічного процесу, навчання персоналу, складання графіку виробництва відповідно до замовлення, розробка поточної технологічної документації, участь у впровадженні системи FSCC 22000 та в Lean проекті.

Завідувач виробництва

з 04.2018 по 01.2019 (9 місяців)
ТОВ ФОРА, Київ (Роздрібна торгівля)

Організація безперебійної та повноцінної роботи пекарні. Контроль за якістю сировини та готової продукції; витратами на виробництві

Менеджер з продажу

з 12.2017 по 03.2018 (3 місяці)
ТОВ "Альфа-хлеб", Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота з клієнтами з питань реалізації інгредієнтів для хлібопекарного і кондитерського виробництва.

Технолог

з 11.2016 по 12.2017 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "Ікема Фуд Інгрідієнтс", Бориспіль (Харчова промисловість)

Контроль якості вхідної сировини, готової продукції; розробка нових видів продукції.

Пекар (тістоміс)

з 12.2015 по 11.2016 (11 місяців)
ТОВ Новус Україна (1075), Киев (Роздрібна торгівля)

Заміс та формування хліба, здобних та борошняних кондитерських виробів.

Пекар

з 10.2015 по 12.2015 (2 місяці)
Мережа пекарень Dolce, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний цикл виробництва продукції.

Освіта

НУХТ

Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв, Київ
Вища, з 2012 по 2015 (2 роки 9 місяців)

Магістратура

Коледж ресторанного господарства НУХТ

"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів", Київ
Середня спеціальна, з 2008 по 2012 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

AutoCAD КОМПАС CorelDRAW Графічний дизайн

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Technical adviser. Працюю віддалено. Виїзд на виробництво у вихідні дні або вечірній час (за попередньою домовленістю може розглядатись виїзд у Черкаську та Чернігівську області).

Надаю послуги в корегуванні вже існуючих рецептур, розробці нових, технічної та технологічної документації, підборі сировини та обладнання.

Хлібобулочна група
Здобна група
Піца
Борошняно-кондитерська група

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: