Резюме від 20 жовтня 2014 PRO

Уляна

Менеджер з продажу, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу страхових продуктів

з 12.2013 по 04.2014 (4 місяці)
ІКЦ "Робота Центр" (рекрутнивгова діяльність)

Обв'язки: робота з клієнтською базою; надання клієнтам вичерпної інформації про умови страхування; залучення нових клієнтів; укладання договорів; робота зі скаргами та претензіями клієнтів; складання актів.

Ексклюзивний торговий представник

з 03.2013 по 11.2013 (8 місяців)
КК "АВК" ТзОВ "СавСервіс-МОВА" (Роздрібна торгівля)

Обов’язки: розвиток довіреної території; встановлення ексклюзивного торгового обладнання,та підтримка встановленого обладнання; пошук нових та розвиток існуючих клієнтів; ведення переговорів про терміни та умови поставок; збір замовлень від клієнтів; відслідковування поступлення проплат; збір дебіторської заборгованості; оперативний контроль постачання товару; просування нової продукції на ринок; виконання поставлених планів з продажу; контроль доставки товару клієнта; мерчандайзинг; проведення акцій; проведення аналізу ринку та структури споживання; аналіз роботи фірм конкурентів, виконання поставлений завдань, заповнення відповідних щоденних звітів, підготовуа та проведення презентації,
Відповідальність: за надання товарного кредиту, за розголошення комерційної таємниці, за збереження майна, яке належить компанії, виконання плану продаж.

Торговий представник

з 02.2012 по 02.2013 (1 рік)
ТзОВ « ГалТрейд-ІФ» (Роздрібна торгівля)

Обов’язки: розвиток нової торгової лінії з широким асортиментом товару; пошук нових та розвиток існуючих клієнтів; ведення переговорів про терміни та умови поставок; збір замовлень від клієнтів; відслідковування поступлення проплат; збір дебіторської заборгованості; оперативний контроль постачання товару; просування нової продукції на ринок; виконання поставлених планів з продажу; контроль доставки товару клієнта; мерчандайзинг; проведення акцій; проведення аналізу ринку та структури споживання; аналіз роботи фірм конкурентів, виконання поставлений завдань, заповнення відповідних щоденних звітів, підготовуа та проведення презентації,
Відповідальність: за надання товарного кредиту, за розголошення комерційної таємниці, за збереження майна, яке належить компанії, виконання плану продаж.
Досягнення: проходження систематичного навчання в компанії «Майстерня з навчання персоналу» Бізнес-тренер: Столяренко Олеся.

Торговий представник

з 07.2011 по 02.2012 (7 місяців)
ТзОВ « Демо плюс Карпати» (Роздрібна торгівля)

Обов’язки: відвідувати торгові точки відповідно до запланованого маршруту, зберігаючи заплановану послідовність візитів; забезпечувати наявність повного асортименту продукції у всіх торгових точках на визначеній території; пошук нових та розвиток існуючих клієнтів; ведення переговорів про терміни та умови поставок; збір замовлень від клієнтів; відслідковування поступлення проплат; оперативний контроль постачання товару; просування нової продукції на ринок; виконання поставлених планів з продажу, контроль доставки товару клієнта, мерчендайзинг, проведення акцій.
Досягнення: тренінг "Системні продажі", "Переваги продукції та її якість", "Маркетингові досліди", "Переваги продукції та її якість", «9 кроків торгового візиту».

Торговий представник

з 05.2010 по 07.2011 (1 рік 2 місяці)
ТзОВ «Фудз-Трейд» (Роздрібна торгівля)

Обов’язки: самонавчання, відслідковування поступлення проплат; оперативний контроль постачання товару; просування нової продукції на ринок; виконання поставлених планів з продажу, контроль доставки товару клієнта, мерчендайзинг, проведення акцій; пошук нових та розвиток існуючих клієнтів; ведення переговорів про терміни та умови поставок; збір замовлень від клієнтів.

Адміністратор

з 11.2008 по 04.2010 (1 рік 5 місяців)
Магазин жіночого одягу «Нюта» ПП Левко Г.І. (торгівля)

Обов’язки: Повна звітність перед керівництвом, керування персоналу магазину, правильне розміщення товару в магазині, контроль коштів на касі, навчання персоналу правильним продажам, інкасація коштів, оновлення асортименту товару.

Освіта

Тернопільський Національний економічний університет

Спеціальністю «менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», Тернопіль
Вища, з 2008 по 2011 (2 роки 10 місяців)

. Міжрегіональну Академію управління персоналом

«Організація виробництва», Івано-Франківськ
Середня спеціальна, з 2005 по 2008 (2 роки 10 місяців)

Калуську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №7

Калуш
Середня, з 1997 по 2005 (7 років 10 місяців)

школа

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Windows MS Outlook CorelDRAW Водіння авто Малювання

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості:
Відповідальне відношення до робота, оганізованісь, висока комунікабельність, стресостійкість, дружелюбнісь, чесність, ініціативність. Вміння організувати робочий процес, робота в команді, вміння знаходиьти підхід до людей, здатність швидко навчатися, прагненя досягти майстерності в обраній сфері діяльності, творчий підхід до вирішення питань, гарне почуття гумору.
Особисті дані:
З 2005 року проживаю в м. Івано-Франківськ. Немає шкідливих зичок. Веду здоровий спосіб життя. Люблю активний спосіб відпочику, кінний спорт, катання на ковзанах та сноуборді, пейнтбол, подорожувати.

Схожі кандидати

Менеджер з продажу
20000 грн, Івано-Франківськ

Менеджер з продажу
Івано-Франківськ

Менеджер з продажу
Івано-Франківськ

Фахівець з продажу
Івано-Франківськ

Менеджер з продажу
Івано-Франківськ

Менеджер з продажу насіння, ЗЗР, с/г техніки
40000 грн, Івано-Франківськ, Дніпро , ще 7 міст

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: