Резюме від 30 квітня 2024 PRO

Катерина

Бухгалтер (HoReCa)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Єдиний бухгалтер

з 09.2020 по 02.2022 (1 рік 5 місяців)
Авто зі США, Одеса (Транспорт, логістика)

Єдиний бухгалтер

з 11.2017 по нині (6 років 6 місяців)
Сфера HoReCa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Єдиний Бухгалтер

з 06.2012 по 06.2020 (8 років)
ФОП - ІІІ гр. з ПДВ, Одесса (Маркетинг, реклама, PR)

Освіта

Одесский національний економічний унівеситет

Обліково-економічний факультет, Облік та Аудит, Одеса
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)

Знання і навички

MS Office M.E.Doc R-Keeper The Bat! StoreHouse BAS Бухгалтерія Клієнт-Банк Електронний кабінет BAS Бухгалтерія КОРП POS-система Poster Google інструменти Знання ПКУ

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Мета
Впорядковувати та удосконалювати управлінський облік в Ресторанній галузі
IG kv_konsalt

Напрямки діяльності:

БУХГАЛТЕР ФОП:

1.Реєстрація (відкриття) та припинення діяльності(закриття) Фізичної особи-підприємця.

Отримання/подання всієї необхідної звітності.

2. Реєстрація і скасування реєстрації ПРРО. Організація налаштування підключення до вашого програмного забезпечення.
3. Складання і подача необхідної річної звітності ФОП.

4. Консультування з питань бухгалтерського (офіційного обліку) ФОП. Підбір нормативної бази по конкретним запитам..

БУХГАЛТЕР УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ ЗАКЛАДУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ (КАВ'ЯРНЯ, РЕСТОРАН І Т.П.):

1. Організація, налаштування управлінського обліку у закладі громадського харчування.

2. Побудова, оптимізація фінансової управлінської звітності (Баланс, Звіт про прибутки та збитки (P&L), Звіт про рух коштів(Cash flow)).

3. Аналіз фінансової управлінської звітності з подальшими рекомендаціями по оптимізації діяльності закладу, аналіз собівартості та управління затратами.

4. Консультування з окремих питань налаштування управлінського обліку в закладі.

5. Виконання окремих проектних завдань.

Особисті якості:

Вміння планувати та організовувати свою роботу, серйозне ставлення до роботи, вміння виконувати поставлені завдання у найкоротші терміни, бажання вчитися та підвищувати свій професійний рівень, акуратність, комунікабельність, відповідальність, ініціативність, аналітичний склад розуму.

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: