Катерина
Бухгалтер (HoReCa)
- Зайнятість:
- Неповна зайнятість.
- Вік:
- 34 роки
- Місто:
- Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1821843
Досвід роботи
Єдиний бухгалтер
з 09.2020 по 02.2022
(1 рік 5 місяців)
Авто зі США, Одеса (Транспорт, логістика)
Єдиний бухгалтер
з 11.2017 по нині
(6 років 6 місяців)
Сфера HoReCa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Єдиний Бухгалтер
з 06.2012 по 06.2020
(8 років)
ФОП - ІІІ гр. з ПДВ, Одесса (Маркетинг, реклама, PR)
Освіта
Одесский національний економічний унівеситет
Обліково-економічний факультет, Облік та Аудит, Одеса
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — середній
- Російська — вільно
- Українська — вільно
Додаткова інформація
Мета
Впорядковувати та удосконалювати управлінський облік в Ресторанній галузі
IG kv_konsalt
Напрямки діяльності:
БУХГАЛТЕР ФОП:
1.Реєстрація (відкриття) та припинення діяльності(закриття) Фізичної особи-підприємця.
Отримання/подання всієї необхідної звітності.
2. Реєстрація і скасування реєстрації ПРРО. Організація налаштування підключення до вашого програмного забезпечення.
3. Складання і подача необхідної річної звітності ФОП.
4. Консультування з питань бухгалтерського (офіційного обліку) ФОП. Підбір нормативної бази по конкретним запитам..
БУХГАЛТЕР УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ ЗАКЛАДУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ (КАВ'ЯРНЯ, РЕСТОРАН І Т.П.):
1. Організація, налаштування управлінського обліку у закладі громадського харчування.
2. Побудова, оптимізація фінансової управлінської звітності (Баланс, Звіт про прибутки та збитки (P&L), Звіт про рух коштів(Cash flow)).
3. Аналіз фінансової управлінської звітності з подальшими рекомендаціями по оптимізації діяльності закладу, аналіз собівартості та управління затратами.
4. Консультування з окремих питань налаштування управлінського обліку в закладі.
5. Виконання окремих проектних завдань.
Особисті якості:
Вміння планувати та організовувати свою роботу, серйозне ставлення до роботи, вміння виконувати поставлені завдання у найкоротші терміни, бажання вчитися та підвищувати свій професійний рівень, акуратність, комунікабельність, відповідальність, ініціативність, аналітичний склад розуму.