Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 вересня 2013

Иванна

Учитель начальных классов

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Прокопчук Іванна Георгіївна

Мета: заміщення вакантної посади вчителя трудового навчання або початкових класів.
Досвід роботи: з 2004 року працювала у Рівненському міському центрі творчості учнівської молоді на посаді керівника гуртків; з 2010 року працювала в Рівненській класичній гімназії «Престиж» на посаді вчителя трудового навчання у початковій школі.
Маю досвід: 1) робота з дітьми молодшого шкільного віку на основі уроків трудового навчання, гуртків орігамі та технічного моделювання, розвиток їх технічної уяви та здібностей; 2) підготовка дітей до змагань, виставок з орігамі та технічного моделювання, участі в семінарах, конференціях вищевказаних напрямків; 3) власні методичні розробки з орігамі, паперопластики та подальша їх реалізація в учбовому процесі.
Набула досвіду роботи з дітьми молодшого шкільного віку (розробка схем-макетів виробів орігамі та паперопластики різного рівня складності, визначення найефективніших методів роботи із вказаною віковою категорією учнів). Протягом усього періоду роботи вдалося досягти високих показників успішності учнів на внутрішньо-шкільному, міськрайонному, міжобласному та всеукраїнському рівні.
З 1 жовтня 2004 року призначена на посаду керівника гуртків у Міському центрі творчості учнівської молоді. Працювала над виявленням та розвитком технічних здібностей в учнів початкових класів; навчанню кресленню, читанню схем, застосування учнями отриманих теоретичних знань на практиці.
З 1 вересня 2010 року працювала в Рівненській класичній гімназії «Престиж» на посаді вчителя трудового навчання початкових класів та керівника гуртків. Обізнана з: 1) різними методами, прийомами та формами навчальної діяльності, що відповідають змісту й характеру навчального матеріалу; 2) розробкою комплексних підходів для проведення занять з орігамі та технічного моделювання з урахуванням специфіки зазначених напрямів; 3) розробка та втілення методів, прийомів та форм роботи на практиці.
Протягом проведення педагогічної діяльності учні неодноразово ставали переможцями та призерами міських, обласних та всеукраїнського рівня змагань та виставок з технічного моделювання, орігамі, та були нагороджені грамотами та дипломами, цінними призами. Особисто була нагороджена: у 2006 році Управлінням освіти рівненського міського виконавчого комітету Грамотою за результативну працю в галузі позашкільної освіти та зразкового виконання посадових обов'язків; у 2009 році Управлінням освіти рівненського міського виконавчого комітету Грамотою за високий професіоналізм, особливу старанність, наполегливість у справі виховання, навчання підростаючого покоління; у 2010 році Управлінням освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Грамотою за зайняте ІІ-е місце в обласному конкурсі на кращу методичну розробку з початково-технічного моделювання серед педагогів позашкільних навчальних закладів; у червні 2011 року Управлінням освіти рівненського міськвиконкому Подякою за розвиток творчих здібностей і обдарувань школярів; у вересні 2011 року Управлінням освіти рівненського міського виконавчого комітету Грамоти за результатами роботи у 2010-2011 навчальному році; у 2011 році Рівненським міським виконавчим комітетом Сертифікат на засвідчення про встановлену персональну стипендію міського голови на 2011-2012 н. р.
Освіта:
1999-2004 – навчання в Рівненському державному гуманітарному університеті на педагогічному факультеті за спеціальністю «Початкове навчання» - здобула кваліфікацію вчителя початкових класів, практичного психолога у закладах освіти. Диплом РВ № 25644646.
У 2007 році успішно пройшла атестацію у Міському центрі творчості учнівської молоді як керівник гуртків. Згідно висновку пройденої атестації встановлено 10-й тарифний розряд. Того ж року в Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти отримала свідоцтво № 070021 про підвищення кваліфікації із спеціальності «Керівник гуртків декоративно-прикладного мистецтва».

У 2011-2012 навчальному році проходила атестацію у Рівненській класичній гімназії «Престиж» вчитель початкових класів (кваліфікаційна категорія «Спеціаліст 1-ї категорії») та керівник гуртків (10-й тарифний розряд). В Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти пройшла курси про підвищення кваліфікації за результатами яких було вручено Свідоцтва «Вчитель початкових класів» (№ 112702) та «Керівник гуртків» (№ 110128).
Відмінно володію ПК, Word, Excel, електронна пошта, Інтернет; Умію користуватись оргтехнікою: факс, ксерокс, принтер, сканер, системний телефон;
Енергійна, комунікабельна, умію знаходити спільну мову з людьми, уникати конфліктів. Швидко навчаюсь цілеспрямована, виконавча, відповідальна, працелюбна.

Знання мов: вільно володію українською та російською мовою, орієнтуюсь в англійській мові за допомогою словника, та електронного перекладача.

Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: