Резюме від 10 травня 2024 PRO

Ольга

Бухгалтер, діловод, кадровик, 38 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Біла Церква, Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 09.2023 по 03.2024 (6 місяців)
Друкмайстер, Київ (Видавництво, поліграфія)

Відновлення бухгалтерського та податкового обліку повне, формування облікової політики, формування калькуляцій, налаштування облікової системи тощо

Бухгалтер

з 04.2023 по нині (1 рік 1 місяць)
Креатив, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Консультант з податків

з 03.2023 по 07.2023 (4 місяці)
White Consulting, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Бухгалтер по заробітній платі, кадровик

з 10.2021 по нині (2 роки 7 місяців)
Магазин дитячих іграшок, Біла Церква (Роздрібна торгівля)

Головний бухгалтер, кадровик

з 12.2016 по 06.2021 (4 роки 6 місяців)
ПРОЕКТ "ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК "БІЛА ЦЕРКВА", м. Біла Церква (Будівельна промисловість, деревообробка)

Подача звітності в контролюючі органи та на вимогу керівництва, проходження аудитів, нарахування ЗП та інших виплат працівникам/утримання із ЗП на вимогу різних структур, оформлення та проведення виплат за рахунок ФСС, прийом/звільнення/переведення працівників, оформлення договорів ЦПХ
Введення в експлуатацію ОЗ, виведення та продаж за потреби, списання та ремонт/модернізація, донарахування ПДВ.
Реєстрація ПН/РК, подача звітності по ПДВ.
Ведення МШП, видача та контроль за обліком спецодягу працівникам, списання або вирахування із ЗП працівників при звільненні.
Проведення платежів через клієнт-банки. Налаштування банкінгу за потреби.
Приймання участі при відкритті кредитних ліній для потреб діяльності, дисконтування та контроль нарахування % і погашення по кредитам. Звітування по отриманим кредитам.
Проведення звірок з контрагентами, інвентаризація заборгованостей, проведення взаємозаліків за потреби.
Відрядження працівників (по Україні та за кордон) від оформлення до отримання авансових звітів з підтверджувальними документами.
Робота з валютою через банківські установи.
Проведення івентів та різних корпоративних заходів, підготовка та оформлення наказів та ін.
Формування наказів по основній та кадровій діяльності. Ведення кадрового обліку повністю всіх ділянок.
Звітування для керівництва та інших установ на вимогу.
Нерухомість та земельні питання, подача звітності, нарахування податків та контроль їх оплати.
Інвестиційна нерухомість (від проектування, будівництво та введення в експлуатацію, передача в оренду), облік та оформлення всіх етапів в бухобліку, перевірка з кошторисником КБ-2 та КБ-3, контроль витрат матеріалів та звірка з контрагентами.

Налаштування бухгалтерського та податкового обліку з 0.
Знання чинного законодавства України з питань бух. та под. обліку, вміння спілкуватися з перевіряючими, надавати корректні відповіді на запити.

Діловод, кадровик, бухгалтер

з 04.2014 по 10.2016 (2 роки 6 місяців)
КП Білоцерківський міський парк культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка, Біла Церква (Послуги для населення та бізнесу)

Кадровий облік, діловодство, облік відпрацьованого підсумованого робочого часу працівникам,складання графіків роботи та всіх внутрішніх локальних документів по кадровому обліку на підприємстві, нарахування заробітної плати.
Робота з персоналом, з контрагентами, проведення актів звіряння, налагодження зв'язків, підготовка та/або вичитка договорів на співпрацю, оренду майна тощо.
Касовий облік та реєстрація РРО/КОРО в податковій, подача відповідної звітності.
Робота з банківськими операціями (Приват, Укрсоцбанк, УкрСиббанк, Аваль - знання конфігурацій та налаштування клієнт-банкінгу з нуля)
Основні засоби, малоцінка (закупка, передача, списання та контроль за використанням), спецодяг, оренда авто на підприємстві у фізособи - облік та контроль ведення та нарахування амортизації, списання, продаж, проведення інвентаризацій самостійних планових та на вимогу вищестоячих або контролюючих організацій та ін.
Знання ПКУ, Законів України та вміння знаходити потрібну інформацію для використання у роботі
Проходження всіх можливих перевірок контролюючих органів - податкова, ФСС, Держпраці, щорічний аудит та планування бюджетів для затвердження на наступний рік, їх захист.
Робота з Казначейством та їх ПО (налаштування та робота в програмі "Мережа")

Бухгалтер єдиний, кадровик

з 12.2011 по 11.2013 (1 рік 11 місяців)
ТОВ "Агро", Біла Церква (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

1. Досвід роботи у сфері оптової торгівлі на вітчизняному ринку
2. Ведення податкового та бухгалтерського обліку на підприємстві загальна система+ПДВ, операції з реалізації виготовлених товарів та придбання матеріалів для виробництва, списання запасів, складання калькулювання витрат, нарахування ПДВ та подача відповідної звітності, основні засоби, матеріали, МШП.
3. Робота з ПЗ для обліку (Медок, ОПЗ, клиент-банк, офісні програми - Excel, Word)
4. Знання податкового законодавства
5. Ведення ФОПа на ОС+ПДВ
6. Ведення ФОПа на ЄП II-III гр.
Підбір персоналу, знання трудового законодавства
Також займалась пошуком покупців продукції, проведення відгрузок товару, облік складу готової продукції, інвентаризації.

Освіта

Східноєвропейський університет економіки та менеджменту

Облік і аудит, Біла Церква
Вища, з 2014 по 2015 (1 рік)

Академія статистики, обліку і аудиту

Бухгалтерский облік - Облік і аудит, Біла Церква
Незакінчена вища, з 2011 по 2013 (2 роки)

РІПТ

Економіка підприємства та бухгалтерський облік, Ржищів
Середня спеціальна, з 2000 по 2003 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

РІПТ - Оператор ПК, комп'ютерній набір, бази даних, Бухгалтерія 1С

2007-2010

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК M.E.Doc MS PowerPoint Робота з оргтехнікою Бухгалтерський облік 1С УТП Знання офісних програм Вчасно BAS Програмне забезпечення

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Самоорганізованість, самоконтроль, вмію планувати робочий час та правильно складати робочий план на день, тиждень вперед.
Уважна до дрібниць, вмію виокремлювати першочергове у критичній ситуації та знаходити компромісні рішення, коли це потрібно.
Не панікую, не стресую, не впадаю у відчай, йду напролом для вирішення проблеми або ситуації, що вимагає негайного рішення, але не порушую етичних норм та правил поведінки в колективі. Не розхитую психологічний клімат в колективі, а навпаки намагаюся знайти вихід із ситуації, якщо вона потребує мого втручання. Не лізу із своїми порадами туди, де мене не питали про це.
Вмію проводити переговори та намагаюся вирішувати критичні конфліктні ситуації, не доводячи їх до небезпечного (вибухового) стану.
Досить чесна та відверта, не буду посміхатися постійно вам в обличчя, а за спиною обговорювати ваші + та -, а підійду і тет-а-тет проговорю всі питання, що мене не влаштовують або цікавлять чи потребують негайного вирішення.

Маю бажання працювати в колективі та будувати командну роботу.
Так як сама постійно навчаюся та розвиваюся, вкладаючи в себе та у свій досвід, то поруч хотілося б мати таких же сильних людей, що не лінуються, а працюють на результат.
Я відповідально ставлюся до роботи та поставлених задач, люблю працювати в своїй сфері, отримую задоволення, коли все красиво та чітко налаштовано. Якщо ви шукаєте в свою команду людину-спеціаліста, що не боїться давати виклик самій собі, а прагне до постійного розвитку та навчання, любить працювати, не лінується знаходити нові можливості та знання, то, можливо, нам варто спробувати попрацювати разом.
Про себе:
Я - бухгалтер за покликанням, що добре орієнтується у світі постійних законодавчих змін нашої чудової України, яка любить свою роботу. Але так склалося, що на сьогодні я у вільному польоті, шукаю свій новий колектив. В зв'язку із війною в Україні, багато працівників виїхали за кордон і не планують повертатися найближчим часом. Проте завдяки пандемії ми всі навчилися працювати дистанційно, тому вважаю, що це не є проблемою зараз.
Я не маю шкідливих звичок. Досить спокійна, врівноважена та самоорганізована, я знаю як працювати і що робити, щоб встигати все. Планувати час не проблема.
Я заміжня. В мене є двоє дітей, 16 років та 2,8 роки.

Чекаю на ваші пропозиції.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: