Резюме від 21 жовтня 2016 PRO

Ростислав

Адміністратор ресторану, бармен

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Львів, Сколе, Трускавець

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 04.2013 по нині (11 років)
"Сантіно" ресторан (Готельно-ресторанний бізнес)

-організація роботи персоналу;
-ведення документації;
-звітність;
-замовлення та контроль залишків бару на складі;
-складання банкетного меню;
-організація та обслуговування банкетів;
-контроль за якістю обслуговування та за якістю продукції;
-підбір та навчання персоналу;
-вирішення конфліктних ситуацій.

Старший бармен

з 06.2005 по 02.2013 (7 років 8 місяців)
ПАТ-ТГК «Дністер» Прем'єр Готель (Готельно-ресторанний бізнес)

- організація та контроль робочого процесу;
- обслуговування конференцій, банкетів, іноземних делегацій та високопосадових осіб;
- робота з документацією (накладні, рахунки, акти);
- замовлення та контроль приходу барної продукції, термінів реалізації;
- робота на барі, видача барної продукції, приготування напоїв;
- замовлення продукції внутрішнього переміщення у поставника;
- проведення інвентаризації.

Бармен

з 02.2001 по 06.2005 (4 роки 4 місяці)
ПАТ-ТГК «Дністер» (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 09.1998 по 02.2001 (2 роки 5 місяців)
ПАТ-ТГК «Дністер» (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Львівський інститут економіки і туризму

«Готельно-ресторанна справа», Львів
Вища, з 2011 по 2015 (3 роки 9 місяців)

Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг

Офіціант, бармен, Львів
Середня спеціальна, з 1997 по 1999 (1 рік 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Готель Дністер

тренінги

Знання і навички

MS Excel MS Word R-Keeper

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Професійний підхід до роботи. Високі комунікативні та управлінські якості. Розуміння специфіки роботи кожного підрозділу.

Професійні навички:
•знання правил, форм і стандартів ресторанної справи;
•знання касової дисципліни;
•знання барного та професійного обладнання;
•знання коктельної та винної карт;
•досвід у проведенні та організації заходів найвищого рівня;
•керування робочим процесом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: