Резюме від 13 травня 2024

Марина

Менеджер по роботі з клієнтами

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Адаптивність Здатність до навчання Комунікабельність Ведення CRM Робота із запереченнями Продаж B2B Менторство Прямий продаж Старанність Продаж B2C MS Excel ESPOCRM Canva Організація міжнародного туризму Technical support for users Work with customers

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Листопад Марина Юріївна

Дата народження: 02.08.1993 рік
Сімейний стан: незаміжня
Діти: не маю
Адреса фактичного проживання: м.Київ
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Досвід роботи:
•30.05.16 - по теперішній час, старший спеціаліст технічної підтримки ТОВ "OtelMS". Основні обов'язки: проведення презентацій продукту. Проведення налаштувань, навчань і підключення користувачів. Продаж додаткових сервісів продукту OtelMS. Навчання нових співробітників, написання мануалів, проведення тренінгів для покращення знань та навичок команди техпідтримки. Робота зі зверненнями користувачі, внутрішньої CRM. Прийом дзвінків на вхідній лінії і вирішення питань. Пошук і аналіз логів в системі для вирішення технічних питань по системі. Та багато іншого )

•14.05.15 - 15.10.15 робота на посаді готельного гіда в компанії “Tez Tour “ ( Туреччина). Основні обов'язки: зустріч гостей, допомога при заселенні. Продаж екскурсій та додаткових послуг, супровід гостей під час екскурсій та shop турів в якості гіда.
•23.07.14 – 30.11.14 працювала ТОВ «СМ-Тревел» менеджер по туризму. Основні обов'язки: продаж туристичних путівок, написання та публікація постів на платформах facebook, instagram.

•30.10.13 – 01.05.14 працювала в ТОВ «Gefest travel» на посаді менеджера з продажу туристичних послуг у відділі продажів. Основні обов'язки: продаж туристичних путівок, проведення вебінарів та тренінгів для нових працівник по туристичних напрямках Греція та Туреччина.

•11.04 – 30.09.13 робота на посаді готельного гіда в комплексі Sani Resort 5*, компанія “Mouzenidis Travel” ( Греція ). Основні обов'язки: зустріч vip гостей, допомога при заселенні. Продаж індивідуальних екскурсій та вирішення всіх питань, які могли виникнути у гостей під час відпочинку.

•03.01 – 03.03.2013 працювала в ТОВ «Mouzenidis travel» на посаді менеджера з продажу туристичних послуг. Основні обов'язки: продаж туристичних путівок, оформлення віз, страхових полісів та всіх необхідних документів для виїзду, Участь у туристичних виставках МВЦ Київ для презентації продукту «Mouzenidis travel».

•12.05 – 26.09.2012 закордонне стажування в Туреччині, на посаді трансфермена в компанії “Coral Travel”. Основні обов `язки :зустріч туристів в аеропорту, супровід до готелів. продаж екскурсій та додаткових послуг.

Освіта:
•2009 – 2013 – Київський технікум готельного господарства за спеціальністю «Туристичне обслуговування».
•2013 – 2016 - Київський університет туризму економіки і права, факультет міжнародного туризму. Вища освіта, спеціальність “Міжнародний туризм”.

Навички роботи з ПК:
Знання MS Office.
Робота з CRM (bitrix24, moituristy,espocrm) .
Навички фотообробки в adobe lightroom та adobe photoshop.


Володіння іноземними мовами:
- Українська – вільно.
- Російська – вільно.
- Англійська – середній рівень.

Додаткова інформація :
Легко навчаюся і навчаю інших. В пошуку цікавих проектів і нових можливостей, де зможу самореалізовуватись. Люблю працювати на результат та мати мотивацію. Люблю працювати в команді.
Не люблю писати про : відповідальна, пунктуальна, комунікабельна і тд., бо працюю з людьми весь свій свідомий вік, тому ці якості за замовчуванням =)
Не маю шкідливий звичок, займаюсь спортом, вмію робити красивий контент.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: