Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 листопада 2019 PRO

Андрій

Регіональний, територіальний менеджер, керівник відділу, філії, інженер (с/г)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник підрозділу

з 06.2013 по 01.2015 (1 рік 7 місяців)
ТОВ Механiк, Івано-Франківськ (Офіційний дилер John Deere в Україні. Продаж техніки, запчастин, сервіс.)

www.mechanic.ua
Посадові обов’язки:
Підготовка офісного приміщення, та сервісного центру до офіційного відкриття, організація будівельних робіт, ремонту та благоустрою філії.
Виготовлення технічної документації та дозволів для встановлення реклами.
Формування стратегії продажу запасних частин, техніки та сервісу;
Розвиток клієнтської бази, аналіз ринку, планування об'ємів продажу техінки;
Реалізація техніки, підтримка теплих ділових стосунків з клієнтами;
Презентативна ф-я. - участь у виставках, організація демо-показів, дні поля;
Укладання договорів, контроль стану дебіторської заборгованості, та ін..;
Професійні досягнення:
Відкриття сервісного центру, розпочато роботу філії, аналіз ринку, створення клієнтської бази, збільшення продажу запасних частин та техніки.
Проходження тренінгів, теоретичних та практичних навчань, згідно стандартів John Deere.

Регіональний директор філії

з 03.2011 по 05.2013 (2 роки 2 місяці)
ТОВ ПМТЗ “Агропромтехніка”, Івано-Франківськ (Продаж імпортної і вітчизняної техніки, та запасних частин, є офіційним дилером компанії "New Holland")

www.apt.km.ua
Посадові обов’язки: Планування та контроль продаж філії.Розвиток філії та клієнської бази, ведення переговорів, контроль заборгованості, аналіз та прийняття рішення. Також пошук клієнтів та продаж імпортної техніки.
Професійні досягнення: За пів року збільшення продаж у два рази, підняття філії з 19-го місця на 3. Із 39 філій. Та зменшення витрат у 2 рази.

Територіальний менеджер (Чернівецької та Ів-Франківської обл.)

з 02.2010 по 03.2011 (1 рік 1 місяць)
ТОВ “Рідна Марка”, Івано-Франківськ (Виробництво та продаж пива і безалкогольних напоїв)

Посадові обов’язки: Планування та контроль продаж дистрибюторів та їхні торгові команди на території, контроль заборгованості, розвиток території, пошук нових дистрибюторів, підписання договорів, вирішення поточних проблем та питань.
Професійні досягнення: За рахунок відкриття нових дистрибюторів, чіткого розприділення між ними торгових точок на території, та допомога торговим агентам, практично завжди виконували плани у міжсезоння. Та за рахунок контролю залишків на складах та правильного розприділення доставки товару, чітко зпланованої логістики вдавалось забезпечувати клієнтів ходовим товаром у сезон. Хороші стосунки з клієнтами допомагали швидко вирішувати питання з дебіторською заборгованістю.

Регіональний менеджер (Львівської, Закарпатської , Чернівецької та Ів-Франківської обл.)

з 02.2009 по 06.2010 (1 рік 4 місяці)
ТОВ “Ідекс Продакшен”, Івано-Франківськ (Виробництво та продаж ковбасних виробів.)

Посадові обов’язки: Тісна співпраця з дистрибюторами, планування поставок товарів, та контроль проплат та заборгованостей. Виконання планових показників у регіоні, розширення і розвиток клієнської бази, регулярний моніторинг ринку, аналіз конкурентної продукції, проведення зборів, презентацій, дегустацій, та робота з торговими командами дистрибюторів.

Провідний фахівець з продажу техніки: МТЗ, ХТЗ, YTO, ГАЗ, МАЗ, Камаз та агрегатів.

з 09.2008 по 02.2009 (5 місяців)
ТОВ “Агро-Союз”Чернівці та Івано-Франківськ (переведений), Чернівці (Продаж імпортної і вітчизняної техніки, та запасних частин, сервісне обслуговування.)

Посадові обов’язки: Ведення переговорів з діючими потенційними клієнтами по техніці, підписання договорів на поставку техніки, передпродажна підготовка, та сервісна підтримка клієнтів після продажу. Також пошук нових покупців за допомогою управлінь сільського господарства, виставок, реклами. А також активний пошук під-час планових відвідувань фермерських господарств та державних підприємств, участь у тендерах.

Територіальний супервайзер м.Чернівці та область.

з 02.2006 по 07.2008 (2 роки 5 місяців)
ЗАТ “Сармат”, Чернівці (Виробництво та продаж пива і безалкогольних напоїв)

Посадові обов’язки: Робота з ексклюзивними командами компанії на двох дистрибуторах. Один дистрибутор відповідав за місто, інший за область. Загальна кількість торгових представників складала 10 чоловік та 2 мерчандайзера. Більша частина часу була робота в полях: сторчек, коучинг, допомога на важких територіях та домовленість з віп клієнтами. Контроль залишків товару на складах дистрибюторів, дебіторської заборгованості, та охолоджуючого обладнання. Нарахування заробітньої плати командам, проведення щоденних зборів, акції, презентацій, конкурсів. Участь у тренінгах та зборах.

Начальник відділу збуту (обов язки супервайзера)

з 06.2004 по 11.2005 (1 рік 5 місяців)
ДП-ТД “Роси-Буковини”, Чернівці (Виробництво та продаж безалкогольних напоїв Pepsi та ТМ "Роси Буковини")

Посадові обов’язки: Активний та пасивний збут безалкогольних напоїв, участь у дегустаціях та розробленні етикеток нових продуктів, просування нових брендів на ринок, розстановка та контроль холодильного обладння, ведення переговорів з мережевими клієнтами та гуртовиками. Участь у виставках, проведення дегустацій. Розробка маршрутів для торгових агентів та експедиторів. Набір торгової команди та їх навчання, проведення зборів, організація тренінгів, впровадження посади мерчендайзерів та контроль їхньої роботи. Поступовий перехід із пасивних продаж в повноцінну дистрибуцію.

Торговий представник "Пепсі" "Славутич""Львівське""Роси Буковини"

з 02.2003 по 06.2004 (1 рік 4 місяці)
ВАТ “Роси-Буковини”, Чернівці (Виробництво та продаж безалкогольних напоїв "Пепсі" "Роси Буковини")

Посадові обов’язки: Продаж продукції "Pepsi""Славутич""Львівське""Роси Буковини" збір заявок, мерчандайзинг та повернення коштів. Презентації та просування нових видів продукції.

Освіта

Чернівецький національний Університет ім. Ю Федьковича.

Біоекологія. Інженер-Еколог., Чернівці
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Word MS PowerPoint Професійні уміння керувати автомобілями. Категорії В, С, D Уміння керувати імпортною с/г технікою Claas, Сase, JD і ремонт

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: