Резюме від 13 травня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2656136

Pastry Sous Chef

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Польська — вище середнього
  • Чеська — початковий
  • Німецька — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Словацька — початковий
  • Хорватська — початковий

Рекомендації

  • Dewet Van Der Westhuizen

    Dewet Van Der Westhuizen

    Corporate Executive Chef, Auris Groop

    Контактні дані приховані
  • Christos Kalawiotis

    Christos Kalawiotis

    Corporate Executive Chef, Sol Kipriotis Group

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

QUALIFICATIONS:

•Flexible in any matters that can work in pressure, as a team player and a leader
•Excellent interpersonal and communication skills
•Languages: English (fluent), Ukrainian (native), Russian (native), Polish (fluent),
•Computer literate

EDUCATIONAL BACKGROUND:

Khmelnytskyi vocational school (Khmelnytskyi, Ukraine)
09.2003 – 06.2006

Khmelnytskyi vocational technical lyceum (Khmelnytskyi, Ukraine)
Cookery expert of 4th class, baker expert of 4th class
09.2003 – 06.2006

Khmelnytskyi trade and economic college (Khmelnytskyi, Ukraine)
Specialist of Feed Technology
09.2006- 06.2009

Khmelnytskyi trade and economic college (Khmelnytskyi, Ukraine)
Cook specialist of 5th class
09.2009 – 04.2010



WORK EXPERIENCE:
•Pastry Chef
Feb 2015 – Present time
MS “River Alegro” Grand Circle Cruise Line (Malta)
Responsibilities:
- Training and supervision of culinary staff;
- Preparing and submitting a budget;
- Ordering food and supplies for dessert menu items;
- Preparing and submitting a budget;
- Responsible for maintenance of company and HACCP set rules for food safety and sanitation;
- Preparation and development of new menu items as well as overseeing the production of those items;
- Responsible for the preparation of special diets items.

•Demi Chef De Partie Pastry
August 2013 – Feb2015
Hotel Auris Plaza Al Barsha (UAE, Dubai, Al Barsha 1)
350 employees
Responsibilities:
Main Kitchen responsibilities:
- Preparing half-finished product;
- Responsible for “Mise en place” on workplace;
- Cooking A la carte dishes, mostly from Arabic, European cuisine;
- Cooking dishes to refill breakfast/dinner buffet.
Main Pastry responsibilities:
- Most of the production process was determined as cooking desserts for buffet: cakes, bakery, chocolate sweets, biscuits, different kind of creams;
- Cooking desserts for a la Carte menu;
- Decorating cakes for special occasions (VIP guests, parties, etc.);
- Responsible for the preparation of set-ups of the pastry display in all of the buffets;
- Work with chocolate, from basic things such as melting, molding, tempering to creation of different chocolate praline, sculptures and decorations.

• Sous Chef
November 2011 – August 2013
"Villa Rouse" Restaurant (Ukraine, Khmelnytskyi, 66/1 Proskurivska St.)
20 to 30 employees;
Responsibilities:
- Organization of production process;
- Development of menus and calculation cards;
- Conduction of trainings for staff and also its recruitment;
- Preparation of various dishes (grilled dishes, garnishes, sushi);
- Control over the technology of cooking;
- Quality control of finished products;
- Schedule the personnel, assigning specific duties and time off.

•Asistant Cook
May 2011 – November 2011
Hotel "Sol kipriotis Village" **** (Greece, Kos, Psalidi)
Responsibilities:
- Preparation of semi-finished food;
- Cooking of semi-finished food directly in the restaurant’s hall (includes communication with guests);
- Cooking dishes of Thai, European, National Greek cuisines (vegetables, fish, meat, poultry);
- Quality control of finished products.

•Comiss 1
May 2010 – October 2010
Tourist base "Krutynianka" (Poland, Piecki, Warmian-Masurian Voivodeship, 34 Krutyn)
Responsibilities:
- Preparation of semi-finished food;
- Formation of requests for the necessary food products and raw materials;
- Cooking mostly traditional Poland (focused on region) dishes;
- Making brand new presentations for new dishes;
- Serving and portioning of ready meals;
- Quality control of finished products.


•Senior sales representative, senior selling manager
December 2007 – July 2010
Hipermarket "EpicentrK" (Ukraine, Khmelnytskyi, 11/4 Zarichanska St.)
Responsibilities:
- Accepting and revaluating of goods;
- Making marketing moves of goods;
- Selling goods;
- Making recommendations and advices upon requests for customs and clients;
- Training the trainees;
- Monitoring and analysis of target policy of goods on the market.

•Confectioner
April 2005 – November 2007
LLC "Nasoloda" (Ukraine, Khmelnytskyi, 6/5 Kurchatova St.)
Responsibilities:
- Making of pastry;
- Baking of confectionery products;
- Cooking of different creams and cake;
- Designing of confectionery products.

ACHIEVEMENTS:

•Winner of chefs competition “Best chef Chmelnickii 2013” Ukraine
http://ye.ua/news/news_12907.html#.UcyDf28OZy8.facebook
•Participated in “Gulfood Exhibition”, February 23-27, 2014
Dubai, UAE

SEMINARS ATTENDED:

•Took part in training of pickup in sales on the Ceramico Marconi Factory and Polcolorit in Katowice (Poland), 2008
•West Chef Group, Took part in master-class of Italian cuisine. (Ukraine, Lviv), October 23, 2012
•West Chef Group, Took part in master-class “The meat”. (Ukraine, Karpaty), January 21, 2012
•Participated in training of HACCAP basics,

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Шеф-повар, sous chef
Інші країни

Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Інші країни, Дніпро , ще 6 міст

Шеф-повар, кондитер
Інші країни, Івано-Франківськ , ще 7 міст

Sous chef
Інші країни

Повар, кондитер, пекарь
30000 грн, Інші країни

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: