Резюме від 1 вересня 2015 PRO

Галина

Педагог, гувернантка для дітей

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вчитель- логопед

з 09.1993 по нині (30 років 8 місяців)
Навчально- виховний комплекс, Киів (Освіта, наука)

Працювала вчителем початкових класів у загальноосвітній школі, потім логопедом у дитячому садку та навчально-виховному комплексі. Знаю програми школи та дошкільного навчального закладу. На протязі 10 років даю приватні заняття з підготовки дитини до школи та корекції звуковимови. Після виходу на пільгову пенсію працювала в сім'ї гувернанткою. За програмою дитячого садка проводила заняття з розвитку мовлення, математики, логіки, малювання, аплікації, музичні заняття. Поставила всі звуки, які дитина невірно вимовляла. Навчила читати, писати, розв'язувати арифметичні дії, робити звуковий аналіз слів. Проводила різноманітні вікторини, конкурси, фізкультурні змагання, ляльковий театр. Діти, з якими я займалась, йдуть до школи повністю підготовленими. На протязі останнього учбового року ( до серпня 2015р.) працювала гувернанткою в сім'ї на неповну зайнятість з хлопчиком (5 років ) та дівчинкою ( 2 клас). Проводила заняття з підготовки до школи з хлопчиком та виконання домашніх завдань з дівчинкою.

Освіта

Слов'янський Державний педагогічний Універсітет

Логопедіі, Слов'янськ
Вища, з 1987 по 1992 (4 роки 9 місяців)

Навчання стаціонарне, 5 років

Додаткова освіта та сертифікати

Курси підвищення кваліфікаціі

2012 рік

Знання і навички

Windows Делаю массаж, в/м инъекции. Имею музыкальное образование Играю на фортепиано, пою, рисую. Владею навыками хореографии. Логоритміка, музикотерарія, малювання Гра на фортепіано, масаж, в/м ін'єкції , догляд за хворою дитино

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Маю кваліфікацію- спеціаліст вищої категорії. Додатково закінчила курси психолога та медсестри. З дітьми працюю понад 20 років. Дуже люблю свою професію. Заняття проводжу в ігровій формі. Маю музичну та художню освіту. За бажанням батьків зможу навчити вашого малюка азам гри на фортепіано та малюванню. Про себе: інтелігентна, спокійна, акуратна, вимоглива,відповідально відношусь до своїх обов'язків. Прислухаюсь до вимог батьків та впроваджую в роботу з дитиною всі їх побажання.В сім'ї, де я працювала, завжди була атмосфера взаєморозуміння, поваги та дружби.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: