Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 травня 2015 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2717628

Бухгалтер по зарплате, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Главный экономист

з 08.1992 по 05.2015 (22 роки 9 місяців)
БАНК (Много функций)

Нарахування заробітної плати (відпускних, лікарняних, відряджень, розрахункових тощо) та інших соціальних виплат працівникам; утримання аліментів, обов’язкових податків (внесків) та перерахування їх до бюджету; складання щомісячних та квартальних звітів, а саме: Додаток 4 (звітність з Єдиного соціального внеску); звіт форми № 1ДФ; звіт Ф4-ФСС з ТВП; Ф-14 (по путівкам); складання довідок про заробітну плату (доходи) працівників та пенсіонерів (для призначення пенсії, довідок на субсидії, до центру зайнятості, для оформлення віз у посольство зарубіжних країн, довідок для отримання кредитів тощо); складання технічних завдань щодо змін у ПК «Заробітна плата» згідно законодавства; складання запитів та відповідей до податкових, пенсійних, соціальних структур, до Міністерства соціальної політики України стосовно надання роз’яснень щодо заробітної плати тощо

Освіта

Східноукраїнський національний університет ім. Даля

Бухгалтерський облік та аудит», кваліфікація - економіст, Луганськ
Вища, з 1992 по 1998 (5 років 10 місяців)

Навчання у Луганському промислово-економічному технікумі (1989-1992) за фахом «Бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності», кваліфікація - бухгалтер (з відзнакою)

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc MS Outlook Windows ЛІГА:ЗАКОН АБС БАРС

Додаткова інформація

Знання мов: українська, російська, англійська (початкова, зі словником).

Найсильніші сторони у роботі: відповідальність, уважність, обов’язковість, швидкість у виконанні завдань, бажання освоєння нових знань, впевненість у собі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: