Резюме від 30 листопада 2022 PRO

Олена

Бухгалтер по зарплате

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший бухгалтер

з 02.2020 по нині (4 роки 3 місяці)
ТОВ Новинна Група Україна, Київ (ЗМІ, медіа)

Нарахування заробітної плати,згідно діючого законодавста (штат до 1000 співробітників).Утримання податків та зборів.Нарахування заробітної плати по договору цивільно-правового характеру (ЦПХ); відпускних,відрядження, лікарняних, подання заяви-розрахунок до ФСС.Нарахування заробітної плати, згідно середнього заробітку.Утримання за виконавчими листами, звіт про відрахування аліментів.Видача довідок для працівників, про нарахування заробітної плати.Складання та подання звітності до контролюючих органів (ЕСВ,1ДФ,1ПВ).Нарахування резерву відпусток та здійснення проводок по заробітній платі.Щомісячна звірка розрахунків по рахункам бухгалтерського обліку.

Бухгалтер по заробітній платі

з 07.2018 по 02.2020 (1 рік 7 місяців)
ТОВ Телеканал Україна, Київ (ЗМІ, медіа)

Нарахування заробітної плати,згідно діючого законодавства (штат до 1000 співробітників).Утримання податків та зборів.Нарахування заробітної плати по договору цивільно-правового характеру (ЦПХ).Складання та подання звітності до контролюючих органів(ЕСВ,1ДФ,1ПВ).Нарахування відпускних, лікарняних, подання заяви-розрахунок до ФСС.Утримання за виконавчими листами, звіт про відрахування аліментів.Видача довідок для працівників, про нарахування заробітної плати.

Бухгалтер по заробітній платі

з 09.2010 по 07.2018 (7 років 10 місяців)
Державне Територіально-Галузеве Об’єднання ″Південно - Західна залізниця″ ВП Центр регіональних перевезень пасажирів., Київ (Центр регіональних перевезень пасажирів)

Працювала бухгалтером по заробітній платі зі штатом 400 чол. - 6 років; нарахування премій , відпусток, допомоги по тимчасовій непрацездатності; утримання податків та зборів, аліментів за виконавчими листами; формування заяви - розрахунку в фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Складання фінансової, статистичної та податкової звітності за результатами розрахунків заробітної плати. Щомісячна звірка розрахунків по рахунках бухгалтерського обліку. Здійснення реєстрації бухгалтерських проводок та їх рознесення. Підготовка даних для складання балансу й оперативних зведених звітів про доходи і витрати грошових коштів. Видача довідок для працівників, про нарахування заробітної плати.

Освіта

Державний Економіко-Технологічний Університет Транспорту

Фінансово-економічний, Київ
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 8 місяців)

Кваліфікація: Спеціаліст.

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc Клієнт-Банк 1С:Бухгалтерія 1С:Підприємство Бухгалтерський облік 1С УТП ОПЗ 1С ЗУП Податковий облік Ведення звітності

Додаткова інформація

Вільне володіння 1С ЗУП,УТП,1С Підприємство: Бухгалтерія 8.2(від внесення первинних документів до підсумкових операцій); EXCEL;WORD; робота в системі «Медок», податкова звітність ОPZ, Клієнт-Банк.
Використання діючого законодавства по нарахуванню заробітної плати.
Готова наполегливо вдосконалювати свої знання та навики в усіх аспектах бухгалтерського та податкового обліку.

Особисті якості: відповідальність, уважність, комунікабельність, конфіденційність, цілеспрямованість, здатність приймати самостійно відповідальні рішення в рамках своєї компетенції. P.S. З приводу пропозицій по роботі, на час воєного стану, телефонуйте в вайбер - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: