Резюме від 15 жовтня 2015

Катерина

Технолог продукции "Kiehl"

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Луцишина Катерина Анатоліївна
Дата народження: 13.02.92.
Сімейний стан: не заміжня
Місце проживання: Київська обл.., Вишгородський р-н., с. Гаврилівка.
Контакти: тел.. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль: Застосування свого професійного досвіду, навичок та знань для успішної
роботи в компанії та отримання гідної оплати своєї праці. Робота на виробництві,
кар'єрний ріст.
Знання мов: Український – вільно; Англійський – середній.

Додаткова інформація:

Особисті якості: відповідальність, спостережливість, коммунікабельность,
пунктуальність, бажання учиться та прогресувати. Навики роботи з ПК на рівні
упевненого користувача. Володію Office, Internet та різними інтернет-браузерами.
Зокрема володію такими программами як Компас, AutoCad, MathCad.

Графік роботи: повний робочий день, можливі відрядження.

Ключева інформация:

- навики відбору проб для хімічного и мікробіологічного аналізу, ведення
технічної документації, досвід роботи в колективі;
- контроль технологічного процесу; розрахунок рецептури на виготовлення
напівфабрикатів та готової продукції; робота з лабораторним обладнанням
та хімічними реактивами; контроль якості напівфабрикатів та готової
продукції; прийом сировини до цеху та її використання згідно з рецептурами
та витратними нормами.
- проведення інвентаризацій; проведення інструктажів з питань охорони праці
на робочому місці та контроль за їх виконанням.

Освіта: Вища (2015 рік). Національний університет харчових технологій

( Україна, Київ).

Спеціальність: Інженер - технолог харчових виробництв.

Проходження виробничої та переддипломної практик на підприємствах:

ЗАТ «Комплекс Агромарс» по організації та контролю технологічного процесу
забою та переробки птиці. (2014 рік).

ТОВ «ВІСТ» по організації, переробці, контролю та виробництву ковбасних
фабрикатів. (2015 рік).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: