Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 25 жовтня 2022 PRO

Анна

Керуюча рестораном

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Операційний директор

з 08.2020 по 05.2021 (9 місяців)
Stolitsa Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуюча рестораном

з 06.2019 по 06.2020 (1 рік)
Mimosa Group (Ресторани Ігоря Сухомлина), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуюча рестораном

з 09.2018 по 06.2019 (9 місяців)
NAM Modern Vietnamese Cuisine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- підбір та навчання персоналу (100 чоловік у підпорядкуванні)
- аналіз критичних точок, розробка та впровдження плану дій щодо підвищення ефективності роботи підприємства
- участь у розробці та впровадженні маркетингової стратегії
- планування та виконання фінансових показників ефективності та роботи ресторану, аналіз та звітність
- оптимізація витрат
- контроль собівартості та рентабельності продуктів
- організація роботи підрозділів, мотивація, планування графіків роботи та контроль взаємодії між підрозділами ресторану (понад 100 чоловік)
- ведення внутрішньої документації компанії (бюджет, звіт про фінансові результати)
- меню-інжиніринг та ціноутворення (процесс розробки та впровадженняя нових продуктів)
- розробка та контроль дотримання стандартів роботи ресторану, в тому числі стандартів сервісу
- контроль виконання вимог СЕС, вимог внутрішнього аудиту компанії, пожежної безпеки, охорони праці, касової дисципліни, матеріально-технічної бази ресторану
- організація та проведення інвентаризацій
- організація та проведення банкетів, фуршетів, маркетингових заходів
- робота з соціальними мережами ресторану (відгуки, коммунікація з гостями)
та багато іншого)

Керуюча рестораном

з 11.2016 по 09.2018 (1 рік 10 місяців)
BAO Modern Chinese Cuisine, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- планування, подальший контроль та аналіз ключових показників роботи та ефективності ресторану:
фудкост
ФЗП
виробничі витрати
маркетинг

- організація роботи підрозділів, мотивація, планування графіків роботи та контроль взаємодії між підрозділами ресторану (понад 100 чоловік)
- відбір та навчання персоналу
- ведення внутрішньої документації компанії (бюджет, звіт про фінансові результати)
- участь у розробці та впровадженні маркетингової стартегії
- меню-інжиніринг та ціноутворення (процесс розробки та впровадженняя нових продуктів)
- розробка та контроль дотримання стандартів роботи ресторану, в тому числі стандартів сервісу
- контроль дисциплінарної політики компанії, вимог СЕС, вимог внутрішнього аудиту компанії, пожежної безпеки, охорони праці, касової дисципліни, матеріально-технічної бази ресторану
- організація та проведення банкетів, фуршетів, маркетингових заходів
- проведення інвентаризацій
- робота зі зворотнім зв´язком від гостей ресторану

• Переможець ресторанної премї "Сіль" 2016 року у номінації "Кращий ресторан авторської кухні"

• Фіналіст премії "Сіль" 2016 року у номінації "Відкриття року" та "Кращий ресторан національної кухні"

• Фіналіст премії "Сіль" 2017 року у номінації "Кращий ресторан національної кухні"

• Фіналіст премії "Сіль" 2018 року у номінації "Кращий ресторан національної кухні"

Входить до рейтингу ТОП-100 кращих ресторанів України за версією журналу "Новое время" з 2016 по 2018 рік.

Менеджер

з 02.2016 по 11.2016 (9 місяців)
BAO Modern Chinese Cuisine, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

з 04.2015 по 10.2015 (6 місяців)
Villa Riviera, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 12.2013 по 04.2015 (1 рік 4 місяці)
Villa Riviera, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Чернігівський Національний Технологічний Університет

Економічний, Фінанси та Кредит, Чернігів
Вища, з 2010 по 2016 (6 років)

Ступінь Спеціаліста

Додаткова освіта та сертифікати

Академія OLOS: Управління Особистою Ефективністю

2017, 2 дня

Виша Школа Комунікацій: курс "HR і команда"

2018, 4 дня

Рестопрактики

2018, 2 дня

Bazilik School: Інтенсив по SMM

2017, 4 дня

Public People (Роман Лях): "Ораторське Мистецтво", "Комунікація"

2017, 3 дня

Upgrade Yourself: Level Up

2018, вересень, 2 дні

Upgrade Yourself: Camp Verholy

2019, липень, 6 днів

Знання і навички

MS Office R-Keeper iiko

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості: чесність, відповідальність, комунікабельність, целеспрамованість, безперервне бажання росту та досягнення нових вершин, системність, стресостійкість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати