Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 лютого 2016

Микола

Інженер-будівельник, виконроб з оздоблювальних робіт

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер групи нагляду, паспортизації та оренди майна служби експлуатації будівель та споруд

з 09.2011 по 11.2015 (4 роки 2 місяці)
ПАТ "КИЇВЕНЕРГО", Київ (Капітальне будівництво, реконструкція, ремонти будівель та споруд)

Обстеження та паспортизація будівель. Розробка перспективних та поточних планів (графіків) різних видів ремонту. Перевірка технічного стану будівель та якості ремонтних робіт. Організація підготовки будівельних та ремонтних робіт, визначення потреби у будівельних матеріалах та забезпечення їх на будівельний майданчик, складання заявок і специфікацій на матеріали, інструмент та контроль правильності їх витрачання. Ведення обліку і паспортизації устаткування, будівель, споруд та інших основних фондів підприємства, внесення до паспорта змін після їх ремонту, модернізації і реконструкції, складання необхідної технічної документації і ведення звітністі.
Досягнення: Захистив проект і виконав тренінгову програму отримавши сертефікат "Основи системи енергоменеджменту. Енергоаудит будівель і споруд" та успішно завершив міжнародний сертефікат "Курс Внутрішнього Аудитора Систем Екологічного Менеджменту"

Виконроб з оздоблювальних робіт

з 08.2009 по 08.2011 (2 роки)
ТОВ "СКС", Київ (Будівництво, ремонт та реставрація будівелі і споруд)

Контроль ходу виконання планів будівництва, своєчасне забезпечення матеріалами, дотримання якості ремонтних робіт, а також якість застосованих матеріалів та виробів затверджених проектно-кошторисною документацією і робочими кресленнями.

Виконроб будівельної дільниці

з 05.2006 по 06.2009 (3 роки 1 місяць)
Полонське колективне підприємство «Агрошляхбуд», Полонне (Будівництво доріг, ремонт будівель та споруд)

Керування відділом у разі відсутності голови відділу, організація виробництва на об’єкті, авторський нагляд за виконанням будівельних або монтажних робіт за проектом.

Освіта

Національний університет водного господарства та природокористування

Будівництва та архітектури. Промислове та цивільне будівництво, Рівне
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 9 місяців)

Навчався на заочному відділенні Національного університету водного господарства та природокористування за напрямом підготовки «Будівнацтво», спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво» та здобув кваліфікацію інженера-будівельника

Житомирський будівельний технікум Державного агроекологічного університету

Будівництва та архітектури. Промислове та цивільне будівництво, Житомир
Середня спеціальна, з 2004 по 2006 (1 рік 7 місяців)

Навчався в Житомирському будівельному технікумі Державного агроекологічного університету за напрямком підготовки «Будівництво» та здобув кваліфікацію «Технік-будівельник»

Знання і навички

AutoCAD MS Excel MS Word Користувач ПК Робота з оргтехнікою

Додаткова інформація

Родинний стан: не одружений.
Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою. Вільно володію російською мовою. Рідна мова-українська, є водійські права категорії А,В,С та власний автомобіль, досвід керування по м. Києву 5 років. Маю відмінні організаторські та комунікабельні здібності, здатен до креативного мислення, високо дисциплінований, врівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, вимогливий, відповідальний.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: