Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 21 квітня 2024 PRO

Анатолій

Генеральний директор мережі ресторанів, кафе, операційний керуючий, CEO, COO, 60 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор компанії, СЕО, Менеджер проектів

з 11.2008 по нині (15 років 5 місяців)
Консалтингова компанія (ресторанний консалтинг, www.restaurant-consulting.com.ua), Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Організаційний та бізнес консалтинг, ресторанний консалтинг, розробка та менеджмент ресторанних Проектів.

Проектування, розробка, запуск, діагностування, розвиток, супровід та керування більш ніж 100 різноформатних Проектів у сфері HoReCa у Києві, в Україні та за кордоном.

Комплексний супровід запуску і операційне супроводження (керування) ресторанними Проектами. Оперативне та стратегічне планування, антикризовий-менеджмент та керування у складі Керуючої Компанії – Головного консультанта, Менеджера проекту.

Операційне керування, на посаді Генерального керуючого мережі (СЕО):
•2011-2013рр. мережа закладів «Дом вкуса» (ресторани «Віллер», «Смакотелла», «Маракуйа», заміський комплекс «Матрешка», нічний клуб «Мартін») м.Київ.
•2014-2016рр. мережа закладів Андрія Свищука (ресторан «Бульвар», smart-готель «Фрегат», розважальні комплекси «Сад» та інші) м.Київ.
•2016-2018рр. мережа закладів Андрія Діордієнко (ресторани «Сальері», «Бунін», мережа кафе-кондитерських «Штрудель», «Круассанная №12») м.Одеса.

Генеральний директор, CEO, Заст.Генерального керуючого мережі

з 10.2005 по 11.2008 (3 роки 1 місяць)
ТОВ «Конкорд-Груп», Мережа ресторанів “Carte Blanche” (www.carteblanche.ua), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування проектами у сфері HoReCa, Мережа ресторанів преміум-класу, Група компаній «Конкорд» (Корпорація «Київ -Донбас»), торговельна марка “Carte Blanche”.

Загальні обов’язки:
– операційне керування мережею, бізнес-планування, системна оптимізація організаційної структури, розробка та керування бізнес-процесами мережі, операційний та проектний менеджмент, корпоративні фінанси, аналітичний консалтинг.

Результати:
– значне покращення усіх загальних фінансово-економічних показників Мережі (зростання прибутковості мережі – більше 25%), та їх стійка позитивна динаміка, безпосередня успішна участь у розвитку усіх проектів Групи Компаній (запуск трьох проектів мережі), участь у розробці та впровадженні корпоративних стандартів Мережі, організаційний розвиток.

Головний бізнес-аналітик, Керівник напрямку, Комерційний директор

з 02.2005 по 10.2005 (8 місяців)
ТОВ «Програмні системи розвитку», Київ (IT)

Комплексні консалтингові послуги з менеджменту та маркетингу, управлінський консалтинг та інжиніринг бізнес-процесів, інформаційні технології. Розробка та просування інноваційного програмного забезпечення під торгівельною маркою «PDS»

Загальні обов’язки:
– керування групою бізнес-аналітиков у різних ІТ-проектах, управлінський та економічний консалтинг, підготовка та проведення маркетингових досліджень, розробка промо-заходів, бізнес-планування.

Результати:
– підготовка та участь у аналітичній розробці, і подальшому виходу на ринок декількох інформаційно-аналітичних проектів (інформаційно-програмних комплексів) під торгівельною маркою «PDS»: «PDS-Маркетинг», «PDS-Пошукова система», «PDS-Бізнес-план», «PDS-Персонал», «PDS-Рекрутер», «PDS-CRM», «PDS-Call Centre».

Керуючий директор, CEO

з 01.2003 по 12.2004 (1 рік 11 місяців)
ТОВ «ТД «Фортекс» (Корпорація «Фортекс»), Черкаси (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Гуртова та мережева роздрібна торгівля продуктами харчування і кондитерськими виробами, фасувальне виробництво.

Загальні обов’язки:
– загальне операційне керування підприємством, стратегічне та оперативне бізнес-планування, керування усіма підрозділами компанії (АХО, Комерційний відділ, Фінансовий департамент, Служба логістики, та інші). Розробка перспективних бізнес-напрямків, участь у розробці маркетингової стратегії компанії, кадрова політика та організаційний розвиток.

Результати:
– розробка та впровадження комплексної стратегії розвитку Компанії по формуванню ефективної функціональної інфраструктури підприємства «повного циклу»– від власної логістики і фасувального виробництва до мережі роздрібної торгівлі.
- кількісне та якісне зростання товарного портфелю дистрибьюції (більше ніж 30 торгівельних марок: «Щедрий Дар», «Шик-Шок», «Кириешки\Компашки», Харківська макаронна фабрика та інші), зростання торгівельної виручки (більше 40%) та прибутковості компанії (на 15%).

Керуючий директор роздрібної мережі, СОО/СЕО

з 01.1999 по 01.2003 (4 роки)
Корпорація «Фортекс», Торговельна мережа «Добросвіт» ™, Черкаси (Роздрібна торгівля)

Роздрібна торгівля (продукти харчування, промислові товари).

Загальні обов’язки:
– оперативне керування мережею, стратегічне планування розвитку мережі з 8 магазинів та торгівельного центру, участь у формуванні маркетингової політиці мережі, розробка та впровадження принципів корпоративної культури, розробка стратегії просування та розвитку на ринку, формування кадрової політики, системи мотивації та корпоративні стандарти групи, розробка бізнес-процесів мережі, оптимізація та покращення усіх загальних показників ефективності мережі, управлінський облік та інше.

Результати:
– розробка та запуск мережі (8 магазинів + ТРЦ), розробка торгівельної марки і участь у формуванні корпоративної культури «Добросвит»™, розширення існуючих та запуск нових торгівельних об’єктів мережі – від 3 до 8 магазинів, значне покращення усіх загальних показників фінансової ефективності групи: торгівельна виручка (більше 40%), зростання середнього чеку (біля 20%) та кількості покупців, збільшення рівня середньої торгівельної націнки, значна оптимізація витрат, зростання прибутковості мережі (більше 15%).

Директор, Комерційний директор

з 08.1992 по 01.1999 (6 років 5 місяців)
Комерційні підприємства, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Роздрібна та гуртова торгівля, сфера послуг

Освіта

Київський Політехнічний Інститут

Електрона техніка, Системи автоматизованого проектування, Київ
Вища, з 1986 по 1994 (8 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Бізнес-клас за програмою (mini-MBA) – економіка підприємств

1996-1998, 2 роки

Різноманітні навчальні програми та освітні тренінги з менеджменту та маркетингу підприємств, бізнес плануванню та керуванню розв

1998-2019, 11 років

Знання і навички

Продуктивність Уміння аналізувати Управлінські навички Самостійність Аналітичне мислення Фінансовий аналіз Управління персоналом Ведення управлінського обліку Управління фінансовими потоками Управління проєктами Маркетингові дослідження Лідерство Креативність Операційний менеджмент Маркетинговий аналіз Управління рестораном Маркетинг у ресторанному бізнесі Ресторанне обслуговування Фінанси без проблем Оперативність Уважність Тайм-менеджмент

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

•Вміння працювати на позитивний результат та мотивувати до цього свою команду.
•Висока продуктивність та самостійність, вимогливість, амбіційність, лідерські якості.
•Більше ніж 15 років успішного досвіду професійного системного менеджменту підприємств.
•Фінансове керування (бюджетування та планування, поглиблений аналітичний управлінський облік, керування та оптимізація витрат та надходжень, фінансовий кризис-менеджмент).
•Маркетингове керування (аналіз ринку, бренд-менеджмент, розробка стратегії просування, комплексний промоушн, сегментування та позиціонування товарів і послуг).
•Адміністративне керування (проектний менеджмент, організаційний розвиток, підбір та адаптація персоналу, керування розвинутим та структурованим підприємством, системи розвитку персоналу).

Фінансові очікування та бажані умови співпраці:
Від 60 000 грн. з подальшою “прив’язкою” до загальних показників ефективності проекту (KPI) - прибутку.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: