Резюме від 15 травня 2023 PRO

Богдан

Технолог, майстер виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог харчового виробництва

з 07.2022 по 12.2022 (5 місяців)
ФОП Міненко, Київ (Харчова промисловість)

Виробництво м'ясних снеків.
Запуск проекту "з нуля", відпрацювання рецептур та технологій м'ясних снеків. Оптимізація процесів.

Майстер виробництва

з 07.2020 по 04.2022 (1 рік 9 місяців)
«ТОВ «Сільпо Фуд», Київ (Виробництво охолоджена риба)

•Контроль технологічних процесів випуску продукції;
•Контроль за якістю продукції, що випускається;
•Оптимізація робочих процесів;
•Звітність по закінченню зміни(12роб. години);
•Розробка та введення робочої документації(регламентів, чек-листів та ін.);
•Проведення виробничих експериментів;
•Ведення партійного обліку виробничої документації;
•Аналіз ймовірних ризиків та забезпечення їх недопустимості;
•Проведення інвентаризацій;

Майстер-технолог

з 02.2017 по 07.2020 (3 роки 5 місяців)
"ТОВ "Провінція плюс", Київ (виробництво заморожених напівфабрикатів)

•Контроль технологічних процесів випуску продукції;
•Контроль за якістю продукції, що випускається;
•Оптимізація робочих процесів;
•Прийом та замовлення харчової сировини та контроль сировини/продукції на внутрішньому складі цеху;
•Визначення першочергових цілей, формування планів і їх виконання;
•Перевірка якості продукції та виконаних робіт робочої бригади;
•Табельний та виробничий облік;
•Стажування нових робітників;
•Звітність по закінченню зміни(22роб. години);
•Розробка та введення робочої документації(регламентів, чек-листів та ін.);
•Проведення виробничих експериментів;
•Ведення партійного обліку виробничої документації;
•Аналіз ймовірних ризиків та забезпечення їх недопустимості;
•Проведення інвентаризацій;
•Робота по принципам HACCP.

Оператор матеріального відділу

з 02.2015 по 02.2017 (2 роки)
«СП Оптима-Фарм, ЛТД», Київ (Фармацевтика)

Робота в команді, взаємодія зі складом, бухгалтерією та логістичним відділом компанії;
Контроль надходження товару в базі WMS;
Формування документаців по доставці товару;
Досвід роботи в програмі «logistic 7»;
Визначення першочергових цілей, формування планів і їх виконання.

Освіта

НУБіП

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, Київ
Вища, з 2011 по 2016 (5 років)

Магістр (диплом з відзнакою)
Харчовий технолог-інженер (переробка, зберігання та
консервування м’яса)

Знання і навички

MS Word MS Excel MS Outlook Водійські права кат. B Робота з оргтехнікою САПР КОМПАС-3D WMS ФМС QlikView SAP Logon Рубікон Навыки управления персоналом (коллективы до 20 человек)

Додаткова інформація

Про себе :
-Комунікабельний;
­- Чесний, порядний, справедливий;
- Трудолюбивий, висока самоорганізованість;
­- Вмію працювати в команді;
- Проявляю лідерські якості;
­- Прагну до успіху та досягнення цілей;
-­ Відсутність шкідливих звичок;
Не одружений.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: