Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Ганна

Технолог харчової промисловості, завідувач виробництва продукції, шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст відділу з питань харчування (технолог)

з 09.2018 по нині (5 років 8 місяців)
Шкільне харчування, Київ (Шкільне харчування)

Управління персоналом, контроль якості продукції, ведення документації, участь у процесі приготування страв.

Завідувач виробництвом

з 03.2016 по 08.2018 (2 роки 5 місяців)
Епіцентр К, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління персоналом, контроль якості продукції, ведення обліку та документації, участь у процесі приготування.

Шеф-кухар

з 05.2013 по 08.2016 (3 роки 3 місяці)
Український Медіа Холдинг, Київ (Журналісти)

Управління персоналом, створення щоденного меню, контроль якості приготування страв, переоблік та звітність.

Власний бізнес

з 06.2010 по 04.2016 (5 років 10 місяців)
ФОП Красюк, Київ (Кафе ,,Асторія,,)

Обов'язки пов'язані з власним бізнесом.

Кухар-універсал

з 01.2008 по 04.2010 (2 роки 3 місяці)
Кафе ,,Колібрі,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв на замовлення, переоблік та звітність.

Освіта

Київський технікум громадського харчування

Технологія громадського харчування,, Київ
Вища, з 1993 по 1997 (4 роки)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: