Резюме від 11 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5197889

Технолог харчової промисловості, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Суми

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд-шеф

з 01.2024 по 04.2024 (3 місяці)
Bugelhoff, Sälen (Готельно-ресторанний бізнес)

Сезонна робота в гірськолижному курорті в Швеції, місто Сален. Виконання обовʼязків су-шефа, розробка нових страв та технологій щодо покращення роботи закладу.

Су-шеф

з 05.2023 по 09.2023 (4 місяці)
Бар Kemi, Visby (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота на посаді су-шефа, створення нових ТК, розробка страв та підготовка закладу до відкриття. Замовлення продукції по постачальниках, контроль якості сировини на готових страв.

Кухар Універсал

з 07.2021 по 05.2023 (1 рік 10 місяців)
Copperhill hotel, Åre, Sweden (Готельно-ресторанний бізнес)

Сезонна робота, робота на всіх процесах закладу: холодний, гарніри, гриль, пекарня, робота на роздачі та контроль роботи підлеглих. Виконання всіх обов’язків від заготовок до ресторанний подач.
Робота на посаді су-шефа, створення нових страв та рецептур, допомога в замовленні продукції по постачальниках.

Заступник директора виробництва

з 01.2020 по 06.2021 (1 рік 5 місяців)
Soul Catering, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація процесу виробництва, створення листу закупок та оформлення замовлення у постачальників. Організація роботи команди в звичайний період та у скрутні часи з карантином. Навчання персоналу.

Кухар сніданків

з 08.2019 по 12.2019 (4 місяці)
Гостиница "ALoft", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар Універсал, технолог

з 01.2019 по 08.2019 (7 місяців)
Кафе "Мама и Папа", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 01.2018 по 08.2018 (7 місяців)
Кафе "Компот", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кондитер

з 02.2017 по 09.2017 (7 місяців)
Ресторан La spezia, Сумы (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлене класичних італійських десертів

Адміністратор

з 01.2016 по 05.2017 (1 рік 4 місяці)
Кафе Пицца/Суши, Сумы (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар Універсал

з 10.2015 по 02.2017 (1 рік 4 місяці)
Кафе «Пицца/Суши», Сумы (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення ТК, робота з ними; переобліки, зміна меню по сезонах, підготовках нових страв для меню, приготування страв згідно до стандартів.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес, Київ
Вища, з 2019 по 2021 (2 роки)

Магістр з ресторанного бізнесу

Національний університет харчових технологій

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес, Киев
Вища, з 2017 по 2019 (2 роки)

Бакалавр з харчових технологій

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ

Виробництво харчової продукції, Сумы
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (4 роки)

Технік технолог з технологій харчування

Додаткова освіта та сертифікати

Кондитерські курси

2018 рік, 3 місяці

Тренінг по навчанню персоналу

2019 рік, 3 місяці

Знання і навички

R-Keeper Poster

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Вміння організовувати команду та роботу, проводить співбесіди та стажування на різні посади. Гарні лідерські якості та вміння виходити зі стресових ситуацій.
Пунктуальний та відповідальний співробітник будь-якої команди.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: