Резюме від 11 червня 2024

Олена

Бухгалтер, заступник головного бухгалтера

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Український державний університет фінансів та міжнародної торгівлі

Фінанси/Фінанси, Киів
Вища, з 2006 по 2008 (2 роки)

Магістр з фінансів

ХФ Українського державного університету економіки і фінансів

Економіка і підприємництво/Фінанси, Харків
Незакінчена вища, з 2002 по 2006 (4 роки)

Бакалавр з фінансів

Куп'янське ПТУ-64

Бухгалтер, Куп'янськ
Середня спеціальна, з 2000 по 2001 (1 рік)

з відзнакою

Знання і навички

M.E.Doc MS Office Пользователь Internet MS Outlook Windows Бест-Звіт 1С:Бухгалтерія Клієнт-Банк 1С УТП Вчасно FREDO Звіт BAS Бухгалтерія MS Excel Уміння працювати в режимі багатозадачності

Додаткова інформація

Загальний практичний досвід бухгалтером 12 років. Ведення ділянок: реалізація, оприбуткування, зарплата, кадри, клієнт-банк.
Функціонал: створення картки контрагента, створення картки номенклатури, ведення взаєморозрахунків з покупцями; зведення баз даних бухгалтерського і управлінського обліку; архівування первинки; перевірка, виписка і реєстрація податкового зобов'язання та коригувань до нього; вичитка договорів (наявність істотних умов договору, строку дії, можливість ведення електронного документообігу, використання факсиміле, контроль специфічних умов і тд),ведення реєстрів договорів; ведення документообігу з контрагентами як в паперовій так і в електронній формі; ведення реєстрів первинки; невеликий досвід в складанні і реєстрації акцизних накладних; оприбуткування ТМЦ і послуг; завантаження, перевірка ( дати первої події, суми і " начинення" податкового кредиту), його коректне відображення на рахунках бухобліку; контроль за реєстраційним лімітом підприємства, робота з 315 рахунком, 6412; складання податкової звітності з ПДВ; списання ТМЦ; робота з різними клієнт-банками; рознесення банківських виписок; нарахування заробітної плати, лікарняних, відпускних, компенсації відпустки, робота з ПЕП ПФУ ( формування, подача заявок, звітування про використані кошти); подання повідомлень про прийняття на роботу, складання звіту з праці, об'єднаної звітності; досвід єдиного бухгалтера - мікропідприємства - складання фінансової звітності. Участь у проведенні внутрішнього аудиту, формування внутрішніх звітів на запит керівництва.
Робота у різних бухгалтерських програмах, з електронним кабінетом платника, з ПЕП ПФУ, медок, вчасно.
Вдосконалюю свої знання, на даний час пройшла курси лектора і податкового консультанта Мар'яни Кавин :
"Бухоблік за НП(С)БО";
"Податки в Україні";
"ЗЕД від початківця до практика".

Додаткова інформація: аналітичний склад , вміння працювати в команді, відповідальна, цілеспрямована, виконавча, робота з великими об'ємами, відкрита до нових знань, швидко навчаюсь.
За потреби готова пройти поліграф.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: