Резюме від 22 травня 2024 PRO

Оксана

Менеджер з адміністративної діяльності, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Біла Церква, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник АЗС

з 03.2018 по 04.2019 (1 рік 1 місяць)
ТОВ Приват-Енерджі, Київ (Роздрібна торгівля нафтопродуктів, мережа АЗС)

Прийом і контроль первинних документів (в т.ч.оприбуткування внесення штрих-кодів,видаток, переміщення , списання ТМЦ).Документальне оформлення і введення переговорів з постачальниками, організація роботи на АЗС(в т.ч.планування асортименту , формування замовлення і здійснення закупівель необхідних супутніх товарів роздрібної торгівлі на декількох АЗС.Формування і контроль ціноутворення декількох АЗС, відслідковування динаміки продажу, планування та збільшення асортименту для отримання прибутку компанії. Контроль наявності асортименту необхідних супутніх товарів через проведення планових і позапланових інвентаризацій .Оформлення необхідних документів для отримання ліцензії з продажу тютюнових та алкогольних виробів. Розроблення та формування наказів,посадових інструкцій по кадровому документообігу. Внесення заявок на використання грошових коштів і контроль їхньої оплати.Повна організація та пошук рішень по забезпеченню поточної економічної стабільності АЗС.

Освіта

Білоцерківський професійний ліцей

Монтажник радіоелектронної апаратури та приладів, Біла Церква
Незакінчена вища, з 2007 по 2010 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

Цілеспрямована позитив

Додаткова інформація

Робота з офісною технікою, знання 1с 8., стандартні офісні програми. Будьте ласкаві телефон для зв'язку [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: