Резюме від 14 травня 2024 PRO

Вікторія

Менеджер по роботі з клієнтами, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор представництва

з 03.2013 по 05.2016 (3 роки 2 місяці)
Страхова компанія Uniqa, Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи представництва з нуля, пошук офісу, організація оренди офісу, пошук персоналу, пошук клієнтів, продаж B2B, холодні дзвінки, підбір персоналу, укладання договорів, ведення документації, ведення клієнтської бази, підготовка звітності. Ведення клієнта протягом усієї дії договору страхування. Допомога у разі страхових випадків, консультування при ДТП. Координування клієнта.

Директор представництва

з 12.2002 по 03.2010 (7 років 3 місяці)
Страхова компанія Azinko, Дніпро, Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

Починала працювати студенткою у страховій компанії на посаді спеціаліста зі страхування, через 3 роки стала керівником представництва у м.Дніпро. Обов'язки: пошук персоналу, пошук клієнтів, опрацювання бази клієнтів, переговорний процес перед підписанням договорів страхування, робота з корпоративними та індивідуальними клієнтами. Повне ведення клієнтів. Робота з клієнтом при ДТП. Організаційна робота офісу.

Освіта

ДГФА

Фінанси/Страхова справа, Дніпро
Вища, з 1998 по 2003 (5 років)

Здобула вищу освіту на факультеті Фінансів, спеціалізація Страхова справа, знайома з макро та мікроекономікою. Вела бухгалтерію, знайома з 1С.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Adobe Photoshop Водійські права кат. B Висока працездатність Комунікабельність Здатність до навчання Прямий продаж

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

На 4 курсі інституту ДДФІ, у 2002 році пішла працювати до страхової компанії "Азов" фахівцем зі страхування у м. Дніпро, у 2005 році стала директором представництва у цій же компанії.

У зв'язку із заміжжям в 2019 році переїхала до м. Запоріжжя, працюючи у тій же компанії.

Після декрету в 2013 р. звільнилася за власним бажанням зі страхової компанії "Азов" та відкрила франшизу Генеральної представництво UNIQA, але довелося закрити в 2015 році за сімейними обставинами.

Працювала віддалено у сфері продажу. Маю ФОП, працюю як брокер.

На сьогоднішній день шукаю можливість заробляти віддалено.

Одружена, дитина 13 років. Є права категорії B, досвід більше 4 років.

Знання ПК на високому рівні. Комунікативна, стресостійка, націлена на результат. Цікавою є адміністративна робота, робота з клієнтами. Розглядаю також графік із неповною зайнятістю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: