Резюме від 30 травня 2024 PRO

Володимир

Керуючий, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий магазином

з 10.2021 по 10.2023 (2 роки)
Lacoste, Київ (Роздрібна торгівля)

Організація системи роботи магазину, виконання планів, росту показників KPI LFL, підбір, адаптація, навчання, розвиток персоналу. Ведення документації, касової дисципліни, аналіз якісних та кількісних показників роботи, впровадження методів їх покращення та забезпечення високого рівня якості обслуговування.
Комунікація з офісом, адміністрацією ТРЦ, підрядниками.
Контроль за ТМЦ, відповідності презентації товару до загальних правил та рекомендацій ВМ.

Керуючий магазином

з 09.2020 по 10.2021 (1 рік 1 місяць)
MD-fashion, Київ (Роздрібна торгівля)

Керуючий магазином "Under Armour"

Організація системи роботи магазину, виконання планових показників, забезпечення безперебійної роботи магазину з високою якістю обслуговування клієнтів, підбір, навчання, розвиток персоналу. Збільшення товарообігу, росту показників KPI LFL, якісне ведення касової дисципліни та звітності. Забезпечення виконання магазином стандартів мерчандайзинга, збереження ТМЦ.

Співзасновник

з 11.2018 по 03.2020 (1 рік 4 місяці)
ФОП Гуманков, Житомир (Роздрібна торгівля)

Співзасновник та співвласник магазину, що здійснював роздрібну торгівлю алкогольними напоями.

Основні обов'язки: підбір локації, переговори з орендодавцем, підбір та адаптація персоналу, розробка акційних пропозицій, розробка важелів підвищення товарообігу, встановлення плану та контроль його виконання, контроль строків придатності, виявлення можливих ризиків та зменшення витрат торгової точки.

Керуючий магазином

з 09.2017 по 11.2018 (1 рік 2 місяці)
ТОВ "СПОРТМАСТЕР-УКРАЇНА", Житомир (Магазин товарів для спорту та активного відпочинку)

Організація системи роботи магазину, контроль лінійних керівників, виконання планових показників, аналіз продажів, розробка важелів підвищення товарообігу та зменшення витрат, підбір, адаптація, навчання, розвиток персоналу, організація торгового залу відповідно до вимог стандартів роботи компанії, підтримання позитивного іміджу компанії у клієнтів, підготовка до проходження державних перевірок.

Адміністратор

з 07.2016 по 09.2017 (1 рік 2 місяці)
ТОВ "СПОРТМАСТЕР-УКРАЇНА", Житомир (Магазин товарів для спорту та активного відпочинку)

Виконання обов’язків Змінного Адміністратора: відкриття магазину, ведення зміни, повернення та обмін товару, створення та ведення документації по товароруху, аналіз та планування показників ефективності, засоби їх досягнення, контроль взаємодії працівників складу – залу – каси, контроль дотримання правил презентації товару, оформлення ТЗ інформаційними та POS матеріалами, підбір, адаптація, навчання персоналу закриття магазину.

Продавець непродовольчих товарів

з 11.2013 по 07.2016 (2 роки 8 місяців)
ТОВ "СПОРТМАСТЕР-УКРАЇНА", Житомир (Магазин товарів для спорту та активного відпочинку)

Проведення повної передпродажної підготовки товару. Розміщення і викладка товару за групами, видами з урахуванням стандартів візуального мерчандайзингу. Проведення розрахункових операцій через реєстратор, дотримання правил внесення і вилучення та забезпечення відповідності готівкових коштів. Обслуговування покупців. Уникання, запобігання й ліквідація конфліктних ситуацій. Виконання обов’язків Завідуючого Складом (організація роботи складу направлена на усі процеси товароруху магазину (приймання, зберігання, та відпуск ТМЦ, поповнення ТЗ, робота з некондиційним товаром, інвентаризація ТМЦ)). Організація та проведення навчання персоналу (тех. процеси магазину, функціональні, технічні та технологічні якості товару, спеціалізоване програмне забезпечення).

Освіта

Житомирський Національний Агро-екологічний університет

Технологія виготовлення та переробки родукції тваринництва, Житомир
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Office Користувач ПК MS Outlook HCL Notes КІС

Додаткова інформація

Інша діяльність:

З 2004 року займався легкою атлетикою. Кандидат в майстри спорту. Багаторазовий чемпіон обласних, Всеукраїнських та міжнародних змагань.

Маю права водія категорії В – стаж водіння 10 років.

Особисті якості:

Енергійний, не конфліктний, креативний, гарні комунікативні навики, надійний, прагну до самовдосконалення, відповідальний, стресостійкий, маю аналітичні здібності та націленість на результат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами