Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Іван

Су-шеф, 95 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 01.2023 по нині (1 рік 5 місяців)
Restaurant Good One, Karpacz (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 09.2021 по 11.2022 (1 рік 2 місяці)
Restaurant Soviduch, Karpach Poland (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 05.2021 по 09.2021 (4 місяці)
Шеф Клуб, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 09.2020 по 05.2021 (8 місяців)
Home Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-Шеф

з 11.2019 по 09.2020 (10 місяців)
Фрау Роза, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

з 07.2019 по 10.2019 (3 місяці)
Меркур***, Словачина (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кухар

з 02.2019 по 07.2019 (5 місяців)
Дубрівка-Крухе, Долина (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кухар

з 12.2018 по 02.2019 (2 місяці)
Бескид*****, Долина (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 09.2016 по 12.2018 (2 роки 3 місяці)
Софія, Долина (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Брошнівський професійний лісопромисловий ліцей

Кухар-кондитор, Долина
Середня спеціальна, з 2015 по 2018 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Ресторан YoY Dubai

1,5 місяця

Epoka⭐️ restauracja (Michelin Guide's Warszawa)

Стажування

Знання і навички

Стресостійкість Розробка технологічних карт Розробка меню Польська кухня Українська кухня Італійська кухня Французька кухня Авторські рецепти Піца/випічка Авторські десерти Fine dining Ферментація Кухні інших країн Навчання персоналу Комунікабельність

Знання мов

Польська — вище середнього

Додаткова інформація

• знання смакових якостей страв;
• знання кухонь світу;
• знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
• знання правил зберігання продуктів;
• знання технологічного обладнання;
• знання способів скорочення витрат і збереження поживної цінності продуктів при їх тепловій обробці
• відмінні знання видів і властивостей харчової сировини, рецептур і способів приготування
• навички управління колективом;
• вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів та фруктів;
• вміння презентувати вироби, та оформляти страви;
• гарне смакове і колірне сприйняття, смакова пам'ять;
• вишуканий смак, фантазія, здатність до творчості;
• пунктуальнісь, педантичність;
• прагнення до професійного досконалення;
• володіння кухарськими навичками (знання заходів, вміння швидко і точно визначати потрібну кількість рідини, сипучих продуктів, спецій, температурних режимів і т.д.);
• володіння технологією швидкого приготування страв.
• знання санітарно-гігієнічних норм в місцях громадського харчування;
• уміння розподіляти і координувати роботу обслуговуючого персоналу;
• самостійне приготування фірмових страв закладу;
• уміння самостійно приймати рішення, нести відповідальність.

Схожі кандидати

Шеф-кухар
35000 грн, Інші країни, Тернопіль , ще 7 міст

Бренд-шеф, кухар
Інші країни, Дистанційно

Шеф-повар
Інші країни, Івано-Франківськ

Суші-майстер, кухар
Інші країни

Кухар
Інші країни

Повар в семью, су-шеф
150000 грн, Інші країни

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: