Резюме від 30 травня 2024 PRO

Анастасія

Менеджер ресторану, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер ресторану

з 10.2023 по 02.2024 (4 місяці)
23 ресторани, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск проекту ресторану та бару з нуля. Стажування на підбір персоналу. Забезпечення безперебійної роботи закладів, налаштування процесів та сервісу. Організація та проведення подій та кейтерингів.

Старший офіціант

з 03.2023 по 08.2023 (5 місяців)
Shum group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск нового проекту на локації Future Hub. Френдлі формат обслуговування. Створення навчального матеріалу про вино для персоналу. Стажування персоналу. Робота у залі з гостями, цікава і поглиблена подача концепції меню та особливостей азійської кухні. Поглиблені знання про церемоніальні чаї та матчу.

Офіціант

з 10.2022 по 02.2023 (4 місяці)
Shalom, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття нового проекту у Львові. Френдлі обслуговування. Створення навчальних матеріалів для персоналу( меню, сервіс).

Старший офіціант-сомельє

з 08.2021 по 08.2022 (1 рік)
People Place Bar, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з гостями закладу у френдлі форматі, створення комфортної атмосфери у закладі, робота з вином( оформлення винної карти, складання замовлення, проведення навчання для персоналу, допомога у проведенні подій), часткове менеджування команди, стажування нових людей у команді.

Офіціант/менеджер

з 02.2021 по 07.2021 (5 місяців)
Wa Lviv, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття нового проекту у складі першої команди. Робота з гостями закладу, допомога у виборів страв та напоїв, цікава подача концепції закладу та пояснення, що таке смарт-ф’южн кухня. На час карантину написання статей для сайту закладу, налаштування реклами сайту.

Офіціант/продавець

з 11.2019 по 12.2020 (1 рік 1 місяць)
23ресторани, кондитерська Делікація, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Одеський національний університет ім.Мєчнікова

Біологічний факультет, Одеса
Незакінчена вища, з 2016 по 2018 (1 рік 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Wine Course Lviv

Листопад 2021

Проєктний менеджмент, vhs DVV International

2023, 2 місяці
Сертифікат

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

  • Лещук Андрій

    Лещук Андрій

    Керівник, Shoco.bakery

    Контактні дані приховані
  • Дмитро Матющенко

    Дмитро Матющенко

    Сервіс-менеджер, Shum.group

    Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: