Анастасія
Менеджер ресторану, 25 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 24 роки
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5818704
Досвід роботи
Менеджер ресторану
з 10.2023 по 02.2024
(4 місяці)
23 ресторани, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск проекту ресторану та бару з нуля. Стажування на підбір персоналу. Забезпечення безперебійної роботи закладів, налаштування процесів та сервісу. Організація та проведення подій та кейтерингів.
Старший офіціант
з 03.2023 по 08.2023
(5 місяців)
Shum group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск нового проекту на локації Future Hub. Френдлі формат обслуговування. Створення навчального матеріалу про вино для персоналу. Стажування персоналу. Робота у залі з гостями, цікава і поглиблена подача концепції меню та особливостей азійської кухні. Поглиблені знання про церемоніальні чаї та матчу.
Офіціант
з 10.2022 по 02.2023
(4 місяці)
Shalom, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття нового проекту у Львові. Френдлі обслуговування. Створення навчальних матеріалів для персоналу( меню, сервіс).
Старший офіціант-сомельє
з 08.2021 по 08.2022
(1 рік)
People Place Bar, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з гостями закладу у френдлі форматі, створення комфортної атмосфери у закладі, робота з вином( оформлення винної карти, складання замовлення, проведення навчання для персоналу, допомога у проведенні подій), часткове менеджування команди, стажування нових людей у команді.
Офіціант/менеджер
з 02.2021 по 07.2021
(5 місяців)
Wa Lviv, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття нового проекту у складі першої команди. Робота з гостями закладу, допомога у виборів страв та напоїв, цікава подача концепції закладу та пояснення, що таке смарт-ф’южн кухня. На час карантину написання статей для сайту закладу, налаштування реклами сайту.
Офіціант/продавець
з 11.2019 по 12.2020
(1 рік 1 місяць)
23ресторани, кондитерська Делікація, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Одеський національний університет ім.Мєчнікова
Біологічний факультет, Одеса
Незакінчена вища, з 2016 по 2018 (1 рік 8 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Wine Course Lviv
Листопад 2021
Проєктний менеджмент, vhs DVV International
2023, 2 місяці
Сертифікат
Знання мов
Англійська — середній
Рекомендації
-
Лещук Андрій
Керівник, Shoco.bakery
Контактні дані приховані -
Дмитро Матющенко
Сервіс-менеджер, Shum.group
Контактні дані приховані
Схожі кандидати
Адміністратор ресторану
25000 грн, Львів, Київ
,
ще 2 міста
Менеджер готельно-ресторанного бізнесу
Львів, Одеса
Адміністратор ресторану
Львів
Бар-менеджер
35000 грн, Львів, Київ
Адміністратор ресторану
Львів