Резюме від 15 лютого 2024

Людмила

Офіс-менеджер, адміністратор, діловод

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта:
повна вища, освітній рівень: спеціаліст

Рівненський Державний Гуманітарний Університет, факультет іноземної філології, спеціальність - вчитель німецької мови та зарубіжної літератури, диплом спеціаліста.

Рівненський Інститут Слов’янознавства, диплом перепідготовки за спеціальністю економіст – маркетолог.

Досвід роботи:

Лютий 2020 - жовтень 2020 р. - Регіональне відділення Фонду державного майна України у Рівненській та Житомирській областях, старший інспектор відділу оцінки майна. Організація роботи з вхідною та вихідною документацією, робота з документацією у системі електронного документообігу, контроль за вчасним поданням відповідей на доручення, листи та. ін.,

2016 – 2017 рр. – ТЗОВ юридична фірма «Феміда плюс», менеджер по роботі з персоналом. Посадові обов’язки: підбір персоналу, організація та проведення співбесід та тестування кандидатів, які претендують на роботу.

2011 – 2012 рр. – Аптека «Медсерівс – Львів», адміністратор торгового залу. Посадові обов’язки: викладка товару, слідкування за наявністю та асортиментом товару у залі, робота з покупцями у торговому залі.

2010 – 2011 рр. – Рівненський НВК № 14, вчитель німецької мови (5-11кл.)

2008 – 2009 рр. – Посягвівська сільська рада Гощанського району Рівненської області, секретар виконавчого комітету сільської ради. Посадові обов’язки: ведення справ РАЦС, видача довідок, робота з документацією, прийом та робота зі зверненнями громадян.

2003– 2004рр. – М’ятинська ЗОШ Гощанського району Рівненської області, вчитель німецької мови.

Додаткові відомості: Відповідальна, комунікабельна,творча, орієнтована на результат. Впевнений користувач ПК, оргтехніки.

Знання мов: українська-вільно, російська-вільно, німецька-вище середнього.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: