Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Дмитро

Контент-менеджер сайту, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Контент менеджер сайта / editor

з 04.2021 по 01.2024 (2 роки 9 місяців)
Testseek by icecat, Київ (IT)

Testseek - сайт огляду брендів на їхню продукцію з онлайн-порталів повʼязаних з електронною комерцією, від експертів та користувачів. Робота в адмінці сайту. Моїми обовʼязками було додавання на сайт нових продуктів, розподіл по категоріям або співставлення з вже існуючими позиціями в нашій базі даних, з таких сайтів-партнерів як amazon, Walmart, proshop, computruniverse, hp, Lenovo и т.д. Пошук та редагування зображень(photoshop вирізання фону, корекція кольору)редагування існуючих продуктів(присвоєння правильної назви, коду продукта та виробника, опис та характеристики продуктів) робота з пошуковою системою google.

Оператор ПК

з 06.2020 по 10.2020 (4 місяці)
Лабораторія інформаційних технологій, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Створення та редагування документів, таблиц (ВПР, если, сцепить, сводная таблица, условное форматирование) презентацій , ведення календарних планів, бухгалтерский облік.

Чбр

з 04.2016 по 11.2019 (3 роки 7 місяців)
McDonald's, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Оператор пк

з 10.2015 по 04.2016 (6 місяців)
Нова пошта, Киев (Транспорт, логистика)

Освіта

Донбаська державна машинобудівна академія

Машинобудування, Краматорськ
Вища, з 2010 по 2015 (5 років)

Сіверський професійний ліцей

Оператор ПК молодший бухгалтерский рабітник, Сіверськ
Середня спеціальна, з 2007 по 2010 (3 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь ПК Adobe Photoshop MS Office Пользователь Internet MS PowerPoint HTML Windows Adobe Illustrator CorelDRAW Ведение социальных сетей КОМПАС Adobe САПР SolidWorks Рисование Восстановление данных Работа с оргтехникой Работа со сканером

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Дисциплінований, акуратний, амбітний, уважений, не маю шкідливих звичок, швидко навчаюсь новому, сумлінно виконую поставлені задачі.
Комп'ютерні навички
Впевнений користувач ПК, (соціальні мережі, робота з захопленням відео, базові знання HTML, перевстановлення Windows, відновлення даних, при необхідності заміна комплектуючих ПК) Створення зображень для публікації в інтернеті. Досконало володію программами пакета Microsoft Office (Word, Exel стандартний набір формул (ВПР, если, сцепить, сводная таблица, условное форматирование), Power Point).
Базові знання 1С (працював у ньому тільки на практиці. Маю досвід у розробці та конструюванні верстатних вузлів в CAD-пакетах. Досконало володію навиками роботи з інженерними пакетами CAD (SolidWorks, KOMPAS) також працював в Corel Draw, Adobe Illustrator, Photoshop, володію навиками роботи з оргтехнікою, сканування та розпізнавання документів в Fine Reader.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: